ورود | عضویت

** تمامی کالا و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است **

پایگاه خبری مشاورنیوز

جدیدترین اخبار، مقالات، همایش و کارگاه های مشاوره و روان شناسی در ایران

MOSHAVERNEWS PSYCHOLOGY & ADVISING NEWS

چگونه با هر کسی صحبت کنیم
عکس جلد کتاب چگونه با هر کسی صحبت کنیم
  • نویسنده: لیل لوندز
  • مترجم: مهدی قراچه داغی
  • ناشر: انتشارات ذهن آویز

 

معرفی کتاب چگونه با هر کسی صحبت کنیم

با به کارگیری 92 ترفند ساده، به یک فرد جذاب و سرگرم‌کننده در گفت‌وگوها تبدیل شوید! لیل لوندز در کتاب چگونه با هر کسی صحبت کنیم، با ارائه‌ی راهکارهایی مفید و کاربردی به شما کمک می‌کند تا ارتباط مؤثری با دیگران برقرار کنید و به خواسته‌هایتان برسید.

درباره‌ی کتاب چگونه با هر کسی صحبت کنیم

آیا تا به حال افرادی را مورد ستایش قرار داده‌اید که هرآنچه می‌خواهند را به دست آورده‌اند؟ قطعاً افراد مدنظر شما، همان کسانی هستند که در جلسات کاری، در مهمانی‌ها و در هر فضای اجتماعی دیگری، با اعتمادبه‌نفس بالا صحبت می‌کنند؛ افرادی که بهترین مشاغل و سِمت‌ها را به‌دست آورده‌اند، همسران خوبی در کنار خود دارند و حساب‌های بانکی‌شان نیز پر از پول است. اما با عجله قضاوت نکنید! بسیاری از آن‌ها باهوش‌تر و بااستعدادتر از شما نیستند و تحصیلات بالاتری نیز ندارند. پس دلیل این‌همه موفقیت چیست؟ این همان سؤالی‌ست که لیل لوندز (Leil Lowndes) در کتاب چگونه با هر کسی صحبت کنیم (How to Talk to Anyone) به آن پاسخ خواهد داد.

بعضی از افراد فکر می‌کنند که افراد موفق، ویژگی‌های مثبت و تحسین‌برانگیز خود را به ارث برده‌اند و به عبارت دیگر، بسیار خوش‌شانس بوده‌اند. اما از نظر لیل لوندز بهتر و درست‌تر این است که این‌گونه فکر کنید: علت موفقیت آن‌ها، مهارت بالایشان در ارتباط با دیگران است. او در کتاب چگونه با هر کسی صحبت کنیم، شما را با راهکارهای مفیدی آشنا می‌کند که مى‌توانید با استفاده از آن‌ها به کمال برسید. همان‌طور که می‌دانید هیچ فردی به‌تنهایی قادر نیست به موفقیت‌های پایدار و واقعی، در زندگی شخصی و حرفه‌ای خود دست یابد. آن دسته از افرادی که در زندگی به خواسته‌های بزرگ خود دست یافته‌اند، درواقع طی سال‌های متمادی، قلب و ذهن افراد زیادی را به خود متمایل ساخته‌اند و از کمک‌های این آشنایان بهره برده‌اند.

از نظر لیل لوندز در کتاب چگونه با هر کسی صحبت کنیم، افرادی که مدام در حال شکایت کردن هستند، هرگز متوجه نخواهند شد که مقصر مورد بی‌توجهی دیگران قرار گرفتن، خودشان بوده‌اند. آن‌ها نمی‌دانند که خودشان باعث تیره و تار شدن روابطشان یا از بین رفتن دوستی‌هایشان شده‌اند. این اشخاص معتقدند که انسان‌های موفق، کیسه‌هایی پر از حیله و نیرنگ را در اختیار دارند، یا معجزه‌اى در کارشان وجود دارد که هر بار آن‌ها را به موفقیت می‌رساند. لیل لوندز از مخاطبان کتاب چگونه با هر کسی صحبت کنیم می‌پرسد که: فکر می‌کنید حیله و ترفند افراد موفق چیست؟ آیا ما هم می‌توانیم آن‌ها را یاد بگیریم؟ از نظر او، بدون شک این افراد از هنری برخوردار هستند که دوستی‌هایشان را محکم می‌سازد. جادویی را بلدند که با استفاده از آن، دیگران عاشق آن‌ها خواهند شد. همچنین ویژگی‌هایی دارند که موجب می‌شود کارفرمایان آنان را استخدام کنند و به آن‌ها رتبه‌های بالاتر دهند. اما مسئله‌ی مهم این‌جاست که آیا ما نیز می‌توانیم این مهارت‌ها را بیاموزیم و به‌کار بگیریم؟ درواقع باید پرسید که این راهکارها چه هستند و چطور می‌توان شناسایی‌شان کرد؟

معلم تئاتری را در نظر بگیرید که به دلیل بازی بد هنرجویش به‌شدت عصبانی شده و می‌گوید: «بدنت با حرف‌هایت جور نیست! حرکات بدنت افکارت را نشان می‌دهد. صورت تو این توانایی را دارد که از هفت‌هزار ابزار متفاوت برخوردار باشد. هر ابزار این خبر را می‌دهد که تو چه کسی هستی و در آن زمان به چه چیزی می‌اندیشی؟» درواقع این معلم کاملاً صحیح می‌گوید. در صحنه‌ی زندگی، هر حرکت شما، افکار و نوع زندگی‌تان را برای دیگران عیان می‌کند. انسان‌ها از توانایی‌های حیرت‌انگیزی برای جذب دیگران برخوردارند که گاهی خودشان از آن‌ها آگاه نیستند. کتاب چگونه با هر کسی صحبت کنیم، به ما هشدار می‌دهد که باید بدانیم هر لبخند، هر اخم و یا هر کلمه‌اى که براى گفتن انتخاب مى‌کنیم، مى‌تواند افراد را به ما نزدیک یا از ما دور کند.

تصور کنید که دو انسان را در محیطی آزمایشگاهی قرار داده‌ایم. در این محیط مدارهایی قرار دارند که وظیفه‌ی ثبت علائم و نشانه‌ها و داده‌های ردوبدل‌شده میان این دو نفر را برعهده دارند. شاید تصور کنیم که ثبت تمام جزئیات این روابط، کار آسانی خواهد بود، اما واقعیت این ماجرا از زبان یکى از اساتید دانشگاه پنسیلوانیا به این شرح است: «برای آگاهی از اطلاعات ردوبدل‌شده‌ میان دو نفر در مدت یک ساعت، نصف جمعیت بالغ آمریکا باید تمام عمر خود را تلاش کنند.» لیل لوندز در کتاب چگونه با هر کسی صحبت کنیم، با مطرح کردن چنین واقعیت‌هایی ما را نسبت به پیچیدگی روابط انسانی آگاه می‌کند و نشان می‌دهد که اهمیت تسلط بر چگونگی پیش‌برد این روابط تا چه حد خواهد بود. لیل لوندز نتایج تحقیقات و همچنین نظرات شخصیت‌های موفق مختلفی را در این کتاب گردآوری کرده است. اگر موفق شوید بر راهکارهای مطرح‌شده در این اثر مسلط مى‌شوید، تک‌تک افراد خانواده، همکاران، دوستان، معاشران و تمام اطرافیانتان، دل‌های خود را با شادمانى به روی شما باز خواهند کرد و آنچه را که مى‌خواهید در اختیارتان قرار خواهند داد.

کتاب چگونه با هر کسی صحبت کنیم، نوشته لیل لوندز با ترجمه‌ی مهدی قراچه داغی، توسط انتشارات ذهن آویز به چاپ رسیده است.

نکوداشت‌های کتاب چگونه با هر کسی صحبت کنیم

  • کتاب راهنمایی برای رسیدن به موفقیت در زندگی اجتماعی، روابط عاشقانه و کسب‌وکار. (گودریدز)
  • لیل لوندز کتاب چگونه با هرکسی صحبت کنیم را با سبک منحصربه‌فرد و سرگرم‌کننده‌ی خود به نگارش درآورده است. (Barnes & Noble)
  • کتاب راهنمایی سرگرم‌کننده، هوشمندانه و آموزنده. (آمازون)

کتاب چگونه با هر کسی صحبت کنیم برای چه کسانی مناسب است؟

اگر در پی ارتقای روابط میان‌فردی و اجتماعی خود هستید و به فراگرفتن مهارت‌های ارتباطی علاقه‌مندید، کتاب چگونه با هر کسی صحبت کنیم، حاوی نکات بسیار مفید و ارزشمندی برای شما خواهد بود.

با لیل لوندز بیشتر آشنا شویم

او موفق به برگزاری سیمنارهای زیادی در ایالات متحده‌ی آمریکا شده است. لیل لوندز در زمینه‌ی ارتباطات شناخته‌شده‌ی بین‌المللی، ارتباطات میان‌فردی و تعاملات ناخودآگاه فعالیت دارد. او همچنین نویسنده‌ی ده عنوان کتاب پرفروش، با موضوعاتی مانند روابط حاکم بر فضای کسب‌وکار، روابط اجتماعی و همچنین روابط عاطفی و عاشقانه است که بعضی از آن‌ها، به بیست‌وشش زبان زنده‌ی دنیا ترجمه شده‌اند.

در بخشی از کتاب چگونه با هر کسی صحبت کنیم می‌خوانیم

درست در لحظه‌اى که ما انسان‌ها نگاهمان به یکدیگر مى‌افتد، مى‌توانیم تأثیر فراوانى بر یکدیگر بگذاریم. اولین نگاه و حالت و منظر شما، روى شخصى که با او ملاقات مى‌کنید تأثیرى بر جاى مى‌گذارد که مى‌تواند خاطره‌اش براى همیشه در ذهن او باقى بماند.

هنرمندان گاه مى‌توانند این پاسخ سریع و لحظه‌اى احساسى را به‌خوبى درک کنند. دوست من روبرت گروسمن، یک کاریکاتوریست بسیار موفق است که براى نشریاتى از قبیل فوربز، نیوزویک، اسپورت ایلاستریتد، رولینگ استون کاریکاتور تهیه مى‌کند. باب نه‌تنها از استعداد منحصربه‌فردى برخوردار است که ظاهر فیزیکى دیگران را در ضمیر خود ثبت مى‌کند، بلکه مى‌تواند درباره‌ی شخصیت‌هاى آن‌ها دقیق شود. یک نگاه به کاریکاتورهاى اشخاص سرشناسى که او طراحى مى‌کند کافیست تا به شخصیت آن‌ها پى ببرید.

گاه در مهمانی‌ها، باب روى دستمال کاغذى یکى از مهمانان کاریکاتور مى‌کشد. اشخاص نگاه مى‌کنند که چگونه در کوتاه‌زمانى تصویر یکى از حاضران در مهمانى به روى دستمال کاغذى نقش مى‌بندد. وقتى او طراحى‌اش را تمام مى‌کند، قلمش را به زمین مى‌گذارد و دستمال کاغذى را به کسى که کاریکاتورش را کشیده نشان مى‌دهد. اغلب کسى که کاریکاتورش کشیده شده، نگاه متعجبى به آن مى‌اندازد و ممکن است بگوید: «بسیار عالی‌ست، اما واقعاً تصویر من نیست.»

اما بقیه‌ی حاضران در مهمانی وقتی به این کاریکاتور نگاه می‌کنند، در جوابش می‌گویند: «چرا، هست.» و با این حرف هرگونه شک و تردید را از میان برمی‌دارند. حالا شخص موردنظر که کمی گیج شده است، به تصویر و برداشت دیگران از خود خیره نگاه می‌کند.

فهرست مطالب کتاب

مقدمه
چگونه به آنچه مى‌خواهیم برسیم
بخش یک: چگونه بدون یک کلمه حرف نظر دیگران را به خود جلب کنیم
1: چگونه می‌توانید از لبخند خود به طرزی جادویی استفاده کنید
2: چگونه مى‌توانید با چشمان خود به دیگران احساس بهترى بدهید
3: چگونه از چشمان خود استفاده کنید تا کسى عاشق شما بشود
4: چگونه به هر جایی که می‌روید یک برنده به نظر برسید
5: چگونه با پاسخ دادن به کودک درون اشخاص نظر موافق آن‌ها را جلب کنیم
6: چگونه به اشخاص این احساس را بدهیم که دوست دیرینه ما هستند
7: چگونه در نظر دیگران صد در صد قابل قبول جلوه کنید
8: چگونه دیگران را بخوانیم چگونه مى‌توانید یک علامت و اشاره را از دست ندهید
9: چگونه مى‌توانید یک علامت و اشاره را از دست ندهید
بخش دو: بعد از سلام چه مى‌گویید؟
10: چگونه اختلاط عالى داشته باشیم
11: چگونه مى‌توانید (بدون توجه به اینکه چه حرفى مى‌زنید!) شخصیت برجسته‌اى از خود به نمایش بگذارید
12: چه کنیم که اشخاص بخواهند با ما حرف بزنند
13: چگونه با کسانى که مى‌خواهید ملاقات کنید
14: چگونه به یک جمعیت فشرده نفوذ کنیم
15: از موضوع «اهل کجا هستید؟» به سود خود استفاده کنید
16: وقتى از شما مى‌پرسند «چه‌ کاره‌اید؟» در نقش یک برنده ظاهر شوید
17: چگونه اشخاص را به دیگران معرفى کنیم
18: چگونه یک گفت‌وگوى مرده را زنده کنیم
19: چگونه با انتخاب موضوع آن‌ها را به گفت‌وگو مشتاق کنید
20: چگونه هرگز فکر نکنید «حالا چه بگویم؟»
21: چگونه آن‌ها را به صحبت تشویق مى‌کنید «به‌طورى که اگر بخواهید از آن‌ها فاصله بگیرید»
22: چگونه مانند یک شخص مثبت ظاهر شویم
23: همیشه حرف جالبى براى گفتن داشته باشید
بخش سه: چگونه مانند یک شخص مهم حرف بزنیم
24: چگونه مى‌توانید (بدون اینکه سؤال کنید) بفهمید آن‌ها چه مى‌کنند
25: وقتى از شما مى‌پرسند «چه ‌کار مى‌کنید» چگونه به آن‌ها جواب مى‌دهید؟
26: چگونه باهوش‌تر از آنچه هستید به نظر برسید
27: چگونه مشوش به نظر نرسیم (بگذارید شباهت شما را کشف کنند)
28: چگونه احترام و محبت آن‌ها را براى خود بخرید
29: چکار کنیم که بدانند شما به هر کسى تبسم نمى‌کنید
30: مثل مسخره‌ها ظاهر نشوید
31: چگونه از روش‌هاى سخنرانان الهام‌بخش براى داشتن مکالمه بهتر استفاده کنید
32: چگونه شوخى کنیم
33: چگونه از بدترین عادت گفت‌وگویى اجتناب کنیم
34: چگونه خبر بد را بدهیم و با این حال دوست‌داشتنى باقى بمانیم
35: چگونه جواب ندهیم
36: چگونه با یک آدم مشهور حرف بزنیم
37: چه کنیم که از ما تشکر کنند
بخش چهار: چگونه در میان هر جمعیتى یک خودمانى باشید
38: چگونه یک زن یا مرد امروزى باشیم
39: چگونه رفتار کنید که فکر کنند شما درباره شغل یا سرگرمى آن‌ها اطلاعات کافى دارید
40: چگونه با دکترها حرف بزنیم
41: چگونه درباره زندگى آن‌ها اطلاعاتى به دست آوریم
42: در کشورهاى دیگر چگونه صحبت کنید
43: چگونه بهتر خرید کنید
بخش پنج: کبوتر با کبوتر، باز با باز، کند همجنس با همجنس پرواز
44: چه کنید که احساس کنند از یک طبقه هستید
45: چگونه به آن‌ها این احساس را بدهید که شما را مانند خانواده خود حساب کنند
46: چگونه بگوییم که آن‌ها متوجه شوند
47: چه کنیم که فکر کنند با آن‌ها همدردى مى‌کنیم
48: چه کنیم آن‌ها فکر کنند که شما مانند آن‌ها مى‌بینید، مى‌شنوید و احساس مى‌کنید
49: چه کنیم به جاى من و شما آن‌ها به ما فکر کنند
50: چگونه لطیفه‌هاى دوستانه بگوییم
بخش شش: تفاوت میان تعریف و حسن‌جویى و چاپلوسى
51: چگونه از کسى تعریف کنیم
52: کبوترِ نامه‌برِ احساساتِ خوش
53: چه کنیم که حسن‌جویى شما را احساس کنند
54: چگونه با حسن‌جویی‌هاى خود دل دیگران را به دست آوریم
55: کارى کنید که هرگز حسن‌جویى شما را فراموش نکنند
56: چگونه تبسمى بر لبانشان بنشانیم
57: حسن‌جویى به ‌موقع
58: چه کنیم که از ما حسن‌جویى کنند
59: چه کنیم که شریک زندگى ما، ما را همسر تمام مدت عمر خود تلقى کند
بخش هفت: چگونه بر دل‌ها اثر بگذاریم
60: چه کنیم که در گفت‌وگوى تلفنى جالب‌تر به نظر برسیم
61: چگونه نزدیک به نظر برسید
62: چه کنید که از تلفن زدن به شما خوشحال شوند
63: گفت‌وگو با آدم‌هاى مشکل
64: چگونه از طریق تلفن به خواسته‌هاى خود برسید
65: چگونه به آنچه مى‌خواهید برسید رعایت زمان مناسب
66: چگونه با دستگاه پیام‌گیر همه را تحت تأثیر قرار بدهید
67: چه کنیم که به ما جواب بدهند
68: چگونه حرف بزنید که منشى تصور کند شما دوست عزیز شخصیت مهم هستید
69: چه کنیم که بگویند از حساسیت فراوان برخورداریم
70: چگونه در جریان صحبت تلفنى یک شنونده خوب باشیم
بخش هشت: در مهمانی‌ها مانند یک سیاست‌مدار رفتار کنید
71: چگونه در مهمانی‌ها گاف نکنیم
72: چگونه ورود فراموش نشدنى داشته باشیم
73: چگونه با اشخاصى که مایلید ملاقات کنید
74: چگونه مى‌توانید نظر دیگران را به خود جلب کنید
75: چه کنیم که آن‌ها احساس کنند مانند ستاره سینما هستند
76: چگونه با آنچه از آن‌ها به یاد دارید، آن‌ها را شگفت ‌زده کنید
77: فروش کردن با چشم
بخش نه: موقعیت‌هاى دشوار
78: با نادیده گرفتن گاف‌هایشان محبت آن‌ها را براى خود بخرید
79: وقتى کلامشان را پاره مى‌کنیم چگونه دل آن‌ها را به دست آوریم
80: چگونه به آن‌ها بگوییم که چه سودى برایشان دارد
81: چه کنیم که بخواهند کارى براى ما انجام دهند
82: چگونه درخواست لطف کنیم
83: چگونه بدانیم که در مهمانی‌ها چه حرف‌هایى را نباید بزنیم
84: چگونه بدانیم که سر میز شام چه حرفى نزنیم
85: از کجا بدانیم چه حرف‌هایى را به هنگام یک ملاقات اتفاقى نزنیم
86: چگونه آن‌ها را آماده کنید تا به حرف‌هایتان گوش بدهند
87: چگونه با سه جمله یا جملات کمتر، خشم آن‌ها را برطرف کنیم
88: چه کنیم آن‌ها ما را دوست بدارند
89: برخورد مناسب با دیگران
90: چگونه آنچه را مى‌خواهید از گروه خدمات بگیرید
91: چگونه در میان یک جمعیت به جاى پیرو، یک رهبر بشوید
92: چگونه حرکات درست انجام دهیم

برچسب ها
آشنایی با روان شناسان
دکتر کیانوش زهراکار
دکترای تخصصی مشاوره
 
عضو هیئت علمی دانشگاه  خوارزمی تهران
 
پژوهشگر برتر منتخب دانشگاه خوارزمی در سال ۱۳۹۲
 
پژوهشگر برتر منتخب استان تهران در سال ۱۳۸۸
 
پژوهشگر برتر منتخب دانشگاه آزاد اسلامشهر در سال ۱۳۸۷
 
پژوهشگر برتر منتخب استان لُرستان در سال ۱۳۸۳
 
دانشجوی برتر منتخب دوره دکتری در سال ۱۳۸۲
 
استاد راهنما و مشاور بیش از 100 پایان نامه تحصیلات تکمیلی
 
 
دکتر امیرهوشنگ مهریار
-سال تولد: 1315 
رتبه علمي: استاد
تحصيلات:  Ph.D ـ روانشناسي ـ لندن ـ (1344) 1965
1. دانشگاه شيراز، شيراز ـ پژوهشي/ آموزشي/ اجرايي ـ رئيس مركز جمعيت‌شناسي، سرپرستي
2. دانشگاه هاروارد، دانشكده پزشكي بوستون ـ پژوهشي ـ Post-Doctoral
3. دانشگاه پنسيلوانيا، فيلادلفيا ـ پژوهشي/ آموزشي ـ استاد مدعو
4. سازمان بهداشت جهاني ـ پژوهشي ـ مشاور علمي
5. مؤسسه عالي پژوهش در برنامه‌ريزي ‌و توسعه تهران ـ پژوهشي/آموزشي/ اجرايي ـ استاد ـ رئيس گروه
 
 دكتر حمزه گنجی
متولد : دوم فروردين‌ماه سال 1321 در هادي‌شهر از بخشهاي شهرستان مرند ب
کارشناسی :رشته زبان فرانسه 1344
کارشناسی ارشد: دانشگاه تهران  رشته علوم تربیتی
دکتری   : 1351  دانشگاه مون پلیه (فرانسه)
 دکتر محمود ساعتچی

1-ليسانس علوم اجتماعي از دانشگاه تهران در سال 1344.
2-ليسانس نظامي از دانشكده پياده نظام ارتش (شيراز) در سال 1345.
3-فوق ليسانس علوم اجتماعي از دانشگاه تهران در سال 1347.
4- دكتراي (Ph.D.) روانشناسي از دانشگاه اله آباد (Allahabad University) هندوستان در سال 1353.
5- طي دوره تخصصي راهبردها، فنون و روش هاي عملي كاربردي روانشناسي در برگزاري دوره هاي آموزش مديريت عالي در كالج هنلي (Henly)، انگلستان (لندن) در سال 1357.
پروفسور سعید شاملو،( بنیان گذار روانشناسی بالینی ایران)
متولد : سال 1308 در ملایر
کارشناسی : دانشگاه جورج واشنگتن
کارشناسی ارشد:  دانشگاه ایالتی واشنگتن
دکتری   :  دانشگاه ایلی نویز در رشته روان نشاسی بالینی 
فوق دکتری  : دانشگاه ایلی نویز در رشته رواندرمانی
 دکتر یوسف کریمی

سال تولد : 1323 
محل تولد : قزوین 
کارشناسی آموزش ابتدائی از دانشگاه ابوریحان بیرونی سابق
کارشناسی ارشد  در رشته روانشناسی تربیتی در سال 1353(1974) از دانشگاه ایالتی بال در ایالت ایندیانا 
دکتری در سال 1356(1977) موفق به اخذ درجه دکتری در رشته روانشناسی تربیتی، از دانشگاه ایالتی فلوریدا
یشان دارای سابقه تدریس در دانشگاه های آمریکا با سمت مربی رتبه اول هستند.
تالیفات : روانشناسی اجتماعی،نگرش و تغییر نگرش و..

دکتر  بهروز بيرشك
 متولد فروردين۱۳۲۷- تهران
فارغ التحصيل دانشگاه ملى
فوق ليسانس روانشناسى مشاوره - ۱۳۵۳ از دانشكده ايلينوى آمريكا
اخذ مدرك دكترى - ۱۳۵۷ از دانشكده ايلينوى
عضو هيأت علمى دانشگاه علوم پزشكى ايران
فعاليت در انستيتو روانپزشكى تهران
راه اندازى بيمارستان روانى حضرت زهرا (س)
دكتر سيمين حسينيان
متولد  : ۱۳۳۱
مرتبه علمي: استادتمام دانشگاه الزهرا
تحصيلات: دكتري
گروه آموزشي:مشاوره
محل تولد: تهران
دكتراي مشاوره ،كاليفرنيا-لس آنجلس آمريكا
كارشناسي ارشد مشاوره، كاليفرنيا-لس آنجلس آمريكا
كارشناسي مشاوره ،؛دانشگاه تهران -ايران
دکترشکوه نوابى نژاد
- متولد ۱۳۲۵
- لیسانس زبان و ادبیات انگلیسى
- فوق لیسانس مشاوره [دانشگاه آمریکایى بیروت]
- اخذ مدرک دکترى [دانشگاه ایالتى نبراسکا] رشته روانشناسى مشاوره
- استاد تمام گروه مشاوره دانشگاه تربیت معلم
- مدیر گروه مشاوره همان دانشگاه 
- عضو هیأت امناى دانشگاه 
زندگینامه بزرگان روان شناسی / مشاور نیوز
دکتر محمود گلزاری
 سال تولد : ۱۳۲۸ 
محل تولد :  شهر سیرجان در استان کرمان 
تحصیلات:
کارشناسی: رشته روان شناسی بالینی، دانشگاه علامه طباطبایی
کارشناسی‌ارشد: رشته روان شناسی بالینی انستیتو روانپزشکی تهران، دانشگاه علوم پزشکی ایران
پایان نامه: ساخت و اعتبار یابی مقیاس افسردگی کودکان (CDS). 
دکتری: روان‌شناسی دانشگاه علامه طباطبایی
معرفی بزرگان روان شناسی و مشاوره / مشاور نیوز

دکتر علی دلاور 
در سال 1320
محل تولد : خرم آباد 
در سال 1358مدرک دکتری خود را در دانشگاه ایالتی فلوریدا در رشته روش‌های تحقیق و آمار اخذ نمودند
 مرتبه علمی : استادی
 تعداد 137 عنوان مقاله در سمینارهای علمی داخلی و خارجی ارائه و تعداد 19 عنوان کتاب نیز ترجمه و تالیف نموده‌اند.
دکتر  علی محمد  نظری
مرتبه علمی:دانشیار( گروه مشاوره و راهنمایی دانشگاه خوارزمی )
آدرس پست الکترونيک:[email protected]
صفحه اينترنت شخصی:http://cvs.khu.ac.ir/fa/nazari.htm
سوابق تحصیلی
دکتری:  مشاوره خانواده
کارشناسی ارشد:مشاوره و راهنمایی 
کارشناسی:مشاوره و راهنمایی 

صاحب كرسي استادي گروه مشاوره و راهنمايي دانشگاه خوارزمی (تربيت معلم سابق )

در سال 1324 در يك خانواده روحاني در شهر مشهد متولد شدم. تحصيلات ابتدايي و متوسطه خود را در زادگاهم به پايان رساندم و در سال 1346 در دانشسراي عالي به تحصيل در رشته مشاوره و راهنمايي مشغول شدم. اولين كتاب خود را در سال 1349 در حالي كه دانشجوي سال سوم دوره كارشناسي بودم با نام مشاوره در چاپ رساندم. در سال 1350 در وزارت آموزش و پرورش با سمت «مشاور راهنمايي تحصيلي» مشغول خدمت شدم. تحصيلات كارشناسي ارشد خود را در رشته مشاوره در سال 1351 در دانشگاه تهران شروع كردم. در سال 1351 1352 با همسرم خانم دكتر ستيلا علاقبند ازدواج كردم. ثمره اين ازدواج سه فرزند با نام‌هاي سعيد، سميه و آزاده است. فرزندانم به ترتيب در رشته‌هاي كامپيوتر، الكترونيك و كامپيوتر تحصيل كرده‌اند.

اطلاعات شخصي:
1- نام و نام خانوادگي: حسن­ پاشا شريفي
2- تاريخ تولد: 1312        
3- محل تولد: سُنقُر (کرمانشاه)
4- گروه آموزشي:روان­شناسي
5- دانشگاه: دانشگاه آزاد اسلامي
6- مرتبة علمي: دانشيار
7- ايميل:[email protected]
سوابق تحصيلي:
1- اخذ مدرک ديپلم از دانشسراي مقدماتي کرمانشاه در سال 1332
2- اخذ ديپلم ششم متوسطه در رشتة ادبيات به صورت داوطلبانه در سال 1334
3- کسب ليسانس علوم تربيتي در دانش­سراي عالي در سال1341 در تهران
4- کسب فوق ليسانس مشاوره و راهنمايي از دانشگاه تربيت معلم تهران در سال 1348
5- دکتراي روان شناسي در دانشگاه علوم و تحقيقات تهران در سال 1368
نظر سنجی
از نظر شما کدام بخش از مطالب سایت مفید و کاربردی تر هستند ؟
نمایش نتایج