ورود | عضویت

** تمامی کالا و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است **

پایگاه خبری مشاورنیوز

جدیدترین اخبار، مقالات، همایش و کارگاه های مشاوره و روان شناسی در ایران

MOSHAVERNEWS PSYCHOLOGY & ADVISING NEWS

تو خود عشقی باش که در جستن آنی
عکس جلد کتاب تو خود عشقی باش که در جستن آنی: چرخه‌ها را بشکن، آرامش را بیاب و روابطت را بهبود ببخش
  • نویسنده: نیکول لپرا
  • مترجم: آرزو شنطیائی
  • ناشر: نشر میلکان

 

معرفی کتاب تو خود عشقی باش که در جستن آنی: چرخه‌ها را بشکن، آرامش را بیاب و روابطت را بهبود ببخش

سخت‌گیرترین قاضی که برای پرونده‌ی زندگی ما حکم صادر می‌کند، خودمان هستیم. ما از اشتباهات خود نمی‌گذریم و حتی چهره و صدایمان را دوست نداریم. این احساس روان ما را نابود می‌کند. کتاب تو خود عشقی باش که در جستن آنی در این محاکمه‌ی ناعلادلانه در قامت وکیل مدافع ما ایستاده است. نیکول لپرا می‌خواهد از روح و روان آسیب‌پذیر ما دربرابر سرکوبگر درونمان محافظت کند؛ می‌خواهد که قدر خودمان را بدانیم و عاشقانه خود را در آغوش بگیریم.

درباره‌ی کتاب تو خود عشقی باش که در جستن آنی

دنیایی که ما مشغول تحمل آن هستیم، به‌قدری آشوب است که صرفاً برای آرام ماندن و دیوانه نشدن، روزانه ده‌ها کتاب روان‌شناسی نوشته و چاپ می‌شوند و مطب روان‌شناسان نیز هر روز شلوغ‌تر از قبل است. ما انسان‌های عصر شلوغی هستیم. صبح که از خانه بیرون می‌آییم عجله داریم به‌موقع در محل کار حاضر شویم. در محل کار عجله داریم تا کار را تحویل دهیم، عصرها هم می‌خواهیم سریع‌تر به خانه برسیم تا کارهای عقب‌مانده را انجام دهیم. در این زندگی سرسام‌آور که اضطراب بر ما غالب است، همواره به‌دنبال حال خوب، ارتباط قوی و آرامش درونی می‌گردیم. با این حال واقعاً تمام این حالات منفی به جهان بیرون ارتباط دارد یا به مصیبتی به نام «تروماهای کودکی»؟ کتاب تو خود عشقی باش که در جستن آنی (How to be the love you seek: Break Cycles, Find Peace, and Heal Your Relationships) درباره‌ی زندگی خود ماست؛ ما و آن تروماها که خودمان هم نمی‌دانیم از کجا آمده‌اند و شاید حتی از وجود آن‌ها بی‌خبریم.

برای آشنایی با جمله‌ی «همه‌چیز در کودکی ریشه دارد» نیازی نیست از روان‌شناسی مکتب فرویدی چیز زیادی بدانید، فقط کافی است به اولین باری که حس کردید چقدر از خودتان متنفر هستید و دوست داشتید در زمین فرو روید یا به بخار تبدیل شوید را به یاد بیاورید. به احتمال زیاد اولین احساس نادیده گرفته شدن، ترس و تنها ماندن را در سنین کمتر از هشت سال تجربه کرده‌اید. نیکول لپرا (Nicole LePera) شما را به دورترین خاطرات کودکیتان می‌برد؛ جایی که مادرتان شما را «چاق» یا «لاغر مردنی» خطابتان کرده و پدرتان لحظه‌ای برای چسباندن برچسب «بی‌عرضه و بی‌خاصیت» بر روی شما تردید نکرده! شاید روزی که از سوی والدین خود، حتی به شوخی، نقد شده‌اید را به‌یاد نیاورید و خاطره‌ای شفاف از آن اتفاق در ذهنتان نباشد، اما همان‌موقع، سنگ «زشت، بی‌مصرف و دوست‌نداشتنی» بودن در چاه ذهنتان افتاده و هزاران دوست و روان‌شناس نیز هنوز نتوانسته‌اند آن را بیرون بیاورند.

کتاب تو خود عشقی باش که در جستن آنی ما را با خودمان که سال‌هاست فراموشش کرده‌ایم، آشنا می‌کند و بر سر میزی دو نفره می‌نشاند. یادتان می‌آید آخرین باری که حس کردید چقدر خودتان را دوست دارید و حقتان نیست که حالتان خوب نباشد، چه زمانی بود؟ امیدوارم خاطره‌ی آن روز هنوز به حافظه‌ی بلندمدتتان منتقل نشده باشد و خیلی ساده به یاد بیاوریدش. متأسفانه شیوه‌ی تربیتی بسیاری از ما با سرکوب و تشویق به سکوت همراه بوده است. در دیدگاه والدین و معلمان، کودک خوب کودکی است که اعتراض نکند، درخواست زیادی نداشته باشد و اکثر اوقات خود را با اسباب‌بازی‌هایش سرگرم کند. بدیهی است که این کودک در آینده نیز نمی‌تواند احساساتش را به‌درستی بروز دهد. او به‌جای بیان افکار، در لاک تنهایی خود فرو می‌رود و از اطرافیانش فاصله می‌گیرد. تنهایی ابدی سرنوشت محتوم بزرگ‌سالی است که در تروماهای حل‌نشده‌ی دوران کودکی‌اش مانده است. کتاب تو خود عشقی باش که در جستن آنی در پی حل همین تروما و ترمیم ارتباطات انسانی و عاطفی ماست.

نیکول لپرا تا چند سال قبل، زندگی را مثل ما آدم‌های «از خودبیزار» تجربه می‌کرد. او می‌داند برای مایی که نمی‌توانیم احساسمان را به‌خوبی بیان کنیم حس طردشدگی و تنهایی مثل هوای آلوده‌ای می‌ماند که آن را نفس می‌کشیم؛ می‌دانیم که نابودمان می‌کند اما بدون این موجود مخرب هم نمی‌توانیم زندگی کنیم. اگر دوستمان با سردی پاسخ سلام ما را بدهد و همسرمان با اولین زنگ، به تماسمان جواب ندهد، احساس انزوا و بیگانگیمان به اوج می‌رسد. ما ناخواسته تلاش می‌کنیم تا به مغزمان اثبات کنیم: «دیدی مادرم از همان کودکی مرا شناخته بود و درست می‌گفت! من آدم کسالت‌باری هستم. حوصله‌ی همه را سر می‌برم. هیچ‌کس مرا دوست ندارد.» واقعیت تلخ این است که افکار منفی از ما قدرتمندترند و مثل سدی در مقابل خوشبختی ما ایستاده‌اند؛ اگر نتوانیم با عشق ورزیدن به خویشتن، در برابر سیل ناامیدی از خود محافظت کنیم، در گرداب غم و تشویش غرق خواهیم شد.

کتاب تو خود عشقی باش که در جستن آنی از ما می‌خواهد که شجاع باشیم. در فرهنگ اکثر کشورهای غربی و البته کشور ما، ارتباطات جسمی مثل بوسیدن و در آغوش گرفتن، فقط در ختم‌ها و جشن‌ها معقول و موجه است. اگر کسی را ببینم که هر روز همکار خود را بغل می‌کند واقعاً تعجب می‌کنیم. نیکول لپرا این خجالتی بودن را یکی از عوامل تلنبار شدن استرس‌های ما می‌داند. اگر می‌خواهیم باقی عمرمان را در جنگ و نفرت سپری و روحمان را در این نبرد بی‌حاصل قربانی نکنیم، باید با بدن خود صلح کنیم. نویسنده از ما می‌خواهد خود را در آغوش بگیریم. به طبیعت برویم و سعی کنیم صدای قلب خود را بشنویم. هرچقدر هم که تظاهر کنیم منطقی، مسلط بر امور و قوی هستیم، در نهایت این هورمون‌ها هستند که تصمیم می‌گیرند امروز صبح با شادی از خواب بیدار شویم، یا بدون هیچ دلیل مشخصی، دیو سیاه افسردگی ما را ببلعد. طناب نجات ما در این دریای طوفانی، هورمون‌های عشق (اکسی‌توسین) و دوپامین است. کارهایی مثل مصرف کوکائین و در آغوش گرفته شدن، در ترشح این دو هورمون تأثیر زیادی دارند؛ بدیهی است بین دو این روش، بهتر است خجالتی بودن را کنار بگذاریم و به گزینه‌ی دوم پناه ببریم، حتی اگر شده خودمان را در آغوش بگیریم؛ در غیر این صورت یا دچار افسردگی می‌شویم یا مثل برخی از افراد به سوءمصرف مواد روی می‌آوریم.

دستگاه عصبی و قلب ما به آرامش نیاز دارند و ما مسئول آرامش بخشیدن به آن‌ها هستیم. کتاب تو خود عشقی باش که در جستن آنی از ما می‌خواهد تا خود را ببینیم و دست از بی‌توجهی به خود برداریم. به اعمال و افعال اعضای بدن خود خوب دقت کنیم. ما در نهایت موجودات تنهایی هستیم. حتی اگر اجتماعی‌ترین و برون‌گراترین انسان دنیا هم باشیم که صدها دوست و آشنا دارد، آخرین دوستی که برایمان می‌ماند خودمان هستیم؛ پس چرا عشق و محبتی که نیاز داریم را خودمان به این دوست ازلی و ابدی پیشکش نکنیم؟

کتاب تو خود عشقی باش که در جستن آنی با ترجمه‌ی آرزو شنطیائی‬‏‫ در انتشارات میلکان به چاپ رسیده است.

نکوداشت‌های کتاب تو خود عشقی باش که در جستن آنی

  • نیکول لپرا روح و قلب خود را با ما به اشتراک می‌گذارد تا به ما بیاموزد چگونه باید ترومای بین‌نسلی را التیام بخشیم، با خودمان صلح کنیم و روابطی سالم ایجاد کنیم. (فرانک جی اندرسون - نویسنده)
  • آیا می‌خواهید زندگی شادتر، کامل‌تر و بهتری داشته باشید؟ این کتاب جعبه ابزار شماست. (دکتر شفالی ساباری- روان‌شناس و نویسنده)
  • کتاب لپرا به ما می‌آموزد چگونه صبورتر و عاشق‌تر باشیم و در زندگی خود روابط شاد و سالم بسازیم. (جی شتی - نویسنده)

کتاب تو خود عشقی باش که در جستن آنی برای چه کسانی مناسب است؟

این کتاب برای هر انسانی که می‌خواهد خودش را بیشتر دوست بدارد مناسب است و به هرکسی که خویش را لایق داشتن روابط انسانی خوب نمی‌داند، عشقی خالصانه اهدا خواهد کرد.

در بخشی از کتاب تو خود عشقی باش که در جستن آنی: چرخه‌ها را بشکن، آرامش را بیاب و روابطت را بهبود ببخش می‌خوانیم

شرمساری پیوسته از احساسات درونی و انکار تجربه‌ها و واقعیت‌ها یا غفلت احساسی و رهاشدگی موجب فعال‌شدن دستگاه کنترل استرس و فشارهای روانی و غرقگی احساسی تروماتیک (روان‌خراش) می‌شود و فرد در محاصره‌ی استرسِ بیش از حد از پای درمی‌آید. تروما گاهی ظرف یک لحظه (درصورت وقوع حوادثی که قبلاً گفتم) و بعضاً به‌تدریج و در گذر زمان و در نتیجه‌ی انباشتگیِ استرس و تجربیات منفی، بدون اینکه بفهمیم، در ما شکل می‌گیرد. ناتوانی در پردازش و کنترل واکنش‌های هیجانی، سبب می‌شود این واکنش‌ها در ذهن و بدن ما حک شده و در وجودمان ماندگار شود و بر افکار و احساسات و رفتارهای ما در سال‌های آتی زندگی‌مان تأثیر بگذارد.

علاوه‌بر استرسی که در خانواده و محیط خانه تجربه می‌کنیم، استرس‌های محیطی نظیر تروماهای سیستماتیک ناشی از نظام حاکم بر جامعه یا سازمانی که فرد در آن مشغول به کار است، تروماهای فرهنگی و جمعی نیز ازجمله‌ی تروماهایی هستند که با آسیب‌های متعدد، مانع آغاز یا حفظ روابط حمایتگرانه‌ای می‌شوند که برای احساس امنیت و اطمینان به آن‌ها نیاز داریم. منظور از تروماهای جمعی، ترومایی است که پس‌از وقوع اتفاق یا سلسله‌وقایعی از قبیل بلایای طبیعی یا براثر جوّ‌ حاکم بر جامعه‌ رخ می‌دهد و موجب فقدان امنیت گروهی از مردم، اقلیت یا قشر خاصی از جامعه، کشور یا حتی‌ جهان می‌شود؛ مثل بی‌ثباتی مالی و اقتصادی، جنگ، تصرف کشوری به دست حاکمان کشور دیگر (استعمار)، نابرابری و بی‌عدالتی ناشی از نظام‌های مدیریتی حاکم، جور فرهنگی، تبعیض جنسیتی و شیوع بیماری. ترومای جمعی تأثیر متفاوتی روی آدم‌ها دارد و نحوه‌ی ارتباط آن‌ها با خودشان یا دیگران را، بسته به الگوهای شرطی‌شده‌ی درونی فرد و مهارت‌های مقابله‌ای که نسل‌به‌نسل به آن‌ها رسیده، دستخوش تغییر می‌کند.

فهرست مطالب کتاب

پیشگفتار: قدرت تغییر در دستان شماست
فصل یکم: تأثیر قدرتمند روابط
فصل دوم: در مسیر تجلی خودی منسجم
فصل سوم: آشنایی با دلایل عصب‌شناختی پیوندهای ترومایی
فصل چهارم: مشاهده و آگاهی از الگوی خودِ شرطی‌شده‌مان
فصل پنجم: بهره‌مندی از هوش بدن
فصل ششم: خلق تغییر با تمرین ذهن‌آگاهی
فصل هفتم: دستیابی به قدرت نهفته در قلب
فصل هشتم: تجلی همان عشقی باش که در جستن آنی
فصل نهم: تقویت و تحکیم روابط
فصل دهم: ارتباط دوباره با جهان و جهانیان
سپاسگزاری
درباره‌ی نویسنده
منابع

برچسب ها
مطالب مرتبط
آشنایی با روان شناسان
دکتر کیانوش زهراکار
دکترای تخصصی مشاوره
 
عضو هیئت علمی دانشگاه  خوارزمی تهران
 
پژوهشگر برتر منتخب دانشگاه خوارزمی در سال ۱۳۹۲
 
پژوهشگر برتر منتخب استان تهران در سال ۱۳۸۸
 
پژوهشگر برتر منتخب دانشگاه آزاد اسلامشهر در سال ۱۳۸۷
 
پژوهشگر برتر منتخب استان لُرستان در سال ۱۳۸۳
 
دانشجوی برتر منتخب دوره دکتری در سال ۱۳۸۲
 
استاد راهنما و مشاور بیش از 100 پایان نامه تحصیلات تکمیلی
 
 
دکتر امیرهوشنگ مهریار
-سال تولد: 1315 
رتبه علمي: استاد
تحصيلات:  Ph.D ـ روانشناسي ـ لندن ـ (1344) 1965
1. دانشگاه شيراز، شيراز ـ پژوهشي/ آموزشي/ اجرايي ـ رئيس مركز جمعيت‌شناسي، سرپرستي
2. دانشگاه هاروارد، دانشكده پزشكي بوستون ـ پژوهشي ـ Post-Doctoral
3. دانشگاه پنسيلوانيا، فيلادلفيا ـ پژوهشي/ آموزشي ـ استاد مدعو
4. سازمان بهداشت جهاني ـ پژوهشي ـ مشاور علمي
5. مؤسسه عالي پژوهش در برنامه‌ريزي ‌و توسعه تهران ـ پژوهشي/آموزشي/ اجرايي ـ استاد ـ رئيس گروه
 
 دكتر حمزه گنجی
متولد : دوم فروردين‌ماه سال 1321 در هادي‌شهر از بخشهاي شهرستان مرند ب
کارشناسی :رشته زبان فرانسه 1344
کارشناسی ارشد: دانشگاه تهران  رشته علوم تربیتی
دکتری   : 1351  دانشگاه مون پلیه (فرانسه)
 دکتر محمود ساعتچی

1-ليسانس علوم اجتماعي از دانشگاه تهران در سال 1344.
2-ليسانس نظامي از دانشكده پياده نظام ارتش (شيراز) در سال 1345.
3-فوق ليسانس علوم اجتماعي از دانشگاه تهران در سال 1347.
4- دكتراي (Ph.D.) روانشناسي از دانشگاه اله آباد (Allahabad University) هندوستان در سال 1353.
5- طي دوره تخصصي راهبردها، فنون و روش هاي عملي كاربردي روانشناسي در برگزاري دوره هاي آموزش مديريت عالي در كالج هنلي (Henly)، انگلستان (لندن) در سال 1357.
پروفسور سعید شاملو،( بنیان گذار روانشناسی بالینی ایران)
متولد : سال 1308 در ملایر
کارشناسی : دانشگاه جورج واشنگتن
کارشناسی ارشد:  دانشگاه ایالتی واشنگتن
دکتری   :  دانشگاه ایلی نویز در رشته روان نشاسی بالینی 
فوق دکتری  : دانشگاه ایلی نویز در رشته رواندرمانی
 دکتر یوسف کریمی

سال تولد : 1323 
محل تولد : قزوین 
کارشناسی آموزش ابتدائی از دانشگاه ابوریحان بیرونی سابق
کارشناسی ارشد  در رشته روانشناسی تربیتی در سال 1353(1974) از دانشگاه ایالتی بال در ایالت ایندیانا 
دکتری در سال 1356(1977) موفق به اخذ درجه دکتری در رشته روانشناسی تربیتی، از دانشگاه ایالتی فلوریدا
یشان دارای سابقه تدریس در دانشگاه های آمریکا با سمت مربی رتبه اول هستند.
تالیفات : روانشناسی اجتماعی،نگرش و تغییر نگرش و..

دکتر  بهروز بيرشك
 متولد فروردين۱۳۲۷- تهران
فارغ التحصيل دانشگاه ملى
فوق ليسانس روانشناسى مشاوره - ۱۳۵۳ از دانشكده ايلينوى آمريكا
اخذ مدرك دكترى - ۱۳۵۷ از دانشكده ايلينوى
عضو هيأت علمى دانشگاه علوم پزشكى ايران
فعاليت در انستيتو روانپزشكى تهران
راه اندازى بيمارستان روانى حضرت زهرا (س)
دكتر سيمين حسينيان
متولد  : ۱۳۳۱
مرتبه علمي: استادتمام دانشگاه الزهرا
تحصيلات: دكتري
گروه آموزشي:مشاوره
محل تولد: تهران
دكتراي مشاوره ،كاليفرنيا-لس آنجلس آمريكا
كارشناسي ارشد مشاوره، كاليفرنيا-لس آنجلس آمريكا
كارشناسي مشاوره ،؛دانشگاه تهران -ايران
دکترشکوه نوابى نژاد
- متولد ۱۳۲۵
- لیسانس زبان و ادبیات انگلیسى
- فوق لیسانس مشاوره [دانشگاه آمریکایى بیروت]
- اخذ مدرک دکترى [دانشگاه ایالتى نبراسکا] رشته روانشناسى مشاوره
- استاد تمام گروه مشاوره دانشگاه تربیت معلم
- مدیر گروه مشاوره همان دانشگاه 
- عضو هیأت امناى دانشگاه 
زندگینامه بزرگان روان شناسی / مشاور نیوز
دکتر محمود گلزاری
 سال تولد : ۱۳۲۸ 
محل تولد :  شهر سیرجان در استان کرمان 
تحصیلات:
کارشناسی: رشته روان شناسی بالینی، دانشگاه علامه طباطبایی
کارشناسی‌ارشد: رشته روان شناسی بالینی انستیتو روانپزشکی تهران، دانشگاه علوم پزشکی ایران
پایان نامه: ساخت و اعتبار یابی مقیاس افسردگی کودکان (CDS). 
دکتری: روان‌شناسی دانشگاه علامه طباطبایی
معرفی بزرگان روان شناسی و مشاوره / مشاور نیوز

دکتر علی دلاور 
در سال 1320
محل تولد : خرم آباد 
در سال 1358مدرک دکتری خود را در دانشگاه ایالتی فلوریدا در رشته روش‌های تحقیق و آمار اخذ نمودند
 مرتبه علمی : استادی
 تعداد 137 عنوان مقاله در سمینارهای علمی داخلی و خارجی ارائه و تعداد 19 عنوان کتاب نیز ترجمه و تالیف نموده‌اند.
دکتر  علی محمد  نظری
مرتبه علمی:دانشیار( گروه مشاوره و راهنمایی دانشگاه خوارزمی )
آدرس پست الکترونيک:[email protected]
صفحه اينترنت شخصی:http://cvs.khu.ac.ir/fa/nazari.htm
سوابق تحصیلی
دکتری:  مشاوره خانواده
کارشناسی ارشد:مشاوره و راهنمایی 
کارشناسی:مشاوره و راهنمایی 

صاحب كرسي استادي گروه مشاوره و راهنمايي دانشگاه خوارزمی (تربيت معلم سابق )

در سال 1324 در يك خانواده روحاني در شهر مشهد متولد شدم. تحصيلات ابتدايي و متوسطه خود را در زادگاهم به پايان رساندم و در سال 1346 در دانشسراي عالي به تحصيل در رشته مشاوره و راهنمايي مشغول شدم. اولين كتاب خود را در سال 1349 در حالي كه دانشجوي سال سوم دوره كارشناسي بودم با نام مشاوره در چاپ رساندم. در سال 1350 در وزارت آموزش و پرورش با سمت «مشاور راهنمايي تحصيلي» مشغول خدمت شدم. تحصيلات كارشناسي ارشد خود را در رشته مشاوره در سال 1351 در دانشگاه تهران شروع كردم. در سال 1351 1352 با همسرم خانم دكتر ستيلا علاقبند ازدواج كردم. ثمره اين ازدواج سه فرزند با نام‌هاي سعيد، سميه و آزاده است. فرزندانم به ترتيب در رشته‌هاي كامپيوتر، الكترونيك و كامپيوتر تحصيل كرده‌اند.

اطلاعات شخصي:
1- نام و نام خانوادگي: حسن­ پاشا شريفي
2- تاريخ تولد: 1312        
3- محل تولد: سُنقُر (کرمانشاه)
4- گروه آموزشي:روان­شناسي
5- دانشگاه: دانشگاه آزاد اسلامي
6- مرتبة علمي: دانشيار
7- ايميل:[email protected]
سوابق تحصيلي:
1- اخذ مدرک ديپلم از دانشسراي مقدماتي کرمانشاه در سال 1332
2- اخذ ديپلم ششم متوسطه در رشتة ادبيات به صورت داوطلبانه در سال 1334
3- کسب ليسانس علوم تربيتي در دانش­سراي عالي در سال1341 در تهران
4- کسب فوق ليسانس مشاوره و راهنمايي از دانشگاه تربيت معلم تهران در سال 1348
5- دکتراي روان شناسي در دانشگاه علوم و تحقيقات تهران در سال 1368
نظر سنجی
از نظر شما کدام بخش از مطالب سایت مفید و کاربردی تر هستند ؟
نمایش نتایج