ورود | عضویت

** تمامی کالا و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است **

پایگاه خبری مشاورنیوز

جدیدترین اخبار، مقالات، همایش و کارگاه های مشاوره و روان شناسی در ایران

MOSHAVERNEWS PSYCHOLOGY & ADVISING NEWS

زندگی خود را دوباره بیافرینید
عکس جلد کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید
معرفی کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید
 
دو روان‌شناس برجسته‌ی آمریکایی، جفری یانگ و جانت اس. کلوسکو، در کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید به خوانندگان نشان می‌دهند که چگونه خود را از طرحواره‌ها و الگوهای منفی زندگی رها کنند. آن‌ها مخاطبان را برای شناسایی «تله‌های زندگی» و پاسخ به چنین سؤالاتی راهنمایی می‌کنند: آیا نیازهای دیگران را بر نیازهای خود ترجیح می‌دهید؟ آیا وارد رابطه با افرادی می‌شوید که خودمحور هستند؟ پس این کتاب جذاب و خواندنی در حوزه‌ی خودسازی را از دست ندهید.
 
درباره‌ی کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید
اگر با خودتان فکر کرده‌اید که «من باید چرخه‌ی خودویرانگری را متوقف کنم و زندگی خودم را تغییر دهم»، پس به سراغ کتاب مفید و آموزنده‌ای آمده‌اید. مفهوم «تله‌های زندگی» یا «طرحواره‌ها» در سال‌های گذشته، تبدیل به نامی آشنا شده است. آگاهی از این تله‌ها و فرایند تغییر آن‌ها، شاید دردآور و سخت باشد، ولی سبب آرامش و پیشرفت در زندگی می‌شود. خیلی از مواقع ما نمی‌دانیم چرا کارهای خاصی را انجام می‌دهیم که باعث ناخوشی جسمی و روانی ما می‌شوند؛ یا اینکه دچار حس نارضایتی می‌شویم و نمی‌توانیم کارهای روزانه‌ی خودمان را پیش ببریم.
 
کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید (Reinventing Your Life)، اثر جفری یانگ (Jeffrey Young) و جانت اس. کلوسکو (Janet S. Klosko) با ترجمه‌ی ساره حسینی عطار که از سوی انتشارات شمشاد منتشر شده است، در قالب نوزده بخش به «چرخه‌ی رفتارهای خودشکنانه» می‌پردازد. احتمالاً می‌دانید که اختلالات شخصیتی، می‌توانند نقش ویرانگری در زندگی شما داشته باشند. به عبارت دیگر این اختلالات، الگوهایی پایدار در تمام طول زندگی شما هستند که حس نارضایتی عمیقی را برایتان به وجود می‌آورند. افرادی که دچار اختلالات شخصیتی هستند، فارغ از علائمی خاص همچون افسردگی و اضطراب، به‌کلی در زندگی خود متحمل رنج می‌شوند.
 
آرون بک در مقدمه‌ی کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید، تأکید می‌کند: «[کسانی] که در زندگی خود رنج می‌برند، اغلب در روابط شخصی خود ناراضی و همواره در کار خود ناموفق هستند، کیفیت کلی زندگی آن‌ها معمولاً پایین‌تر از حد انتظار آن‌هاست.» شاید شما هم دچار این رنج و نارضایتی باشید، یا کسی را بشناسید که از کیفیت پایین زندگی خود ناراحت است. اگر چنین مواردی در ارتباط با شما یا اطرافیانتان صادق هستند، باید بدانید که کتاب مناسبی در زمینه‌ی تغییر و رشد فردی را انتخاب کرده‌اید.
 
چرا یک کتاب دیگر درباره‌ی خودیاری؟ پاسخ را خود دکتر جفری یانگ و دکتر جانت اس. کلوسکو در متن اثرشان داده‌اند. آن‌ها اعتقاد دارند که کتاب‌های دیگر راه‌کارهای محدودی را ارائه می‌دهند و بعد از مطالعه‌شان، نمی‌دانید که دقیقاً چه باید بکنید. جفری یانگ می‌نویسد: «من و جنت کلوسکو، درمانی جدید را برای تغییر الگوهای اساسی زندگی، به شما ارائه می‌دهیم. درمان تله‌های زندگی به 11 مورد از مخرب‌ترین مشکلاتی که در اعمال هر روزه‌مان با آن‌ها روبه‌رو می‌شویم اشاره می‌کند.»
 
کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید، به 11 نکته‌ی مهم در ارتباط با الگوهای شخصیتی تکرارشونده و نابودگر که از آن‌ها تحت‌عنوان تله‌های زندگی یاد می‌کند، اشاره می‌کند. این کتاب عوامل پیچیده را نفی کرده و مواردی ساده و قابل‌فهم را جایگزین آن‌ها می‌کند. خواننده به‌راحتی می‌تواند معنای تله‌های زندگی را درک کند و به‌سرعت آن‌ها را مورد شناسایی قرار دهد.
 
آیا نیازهای دیگران را بر نیازهای خود ترجیح می‌دهید؟ آیا به آنچه می‌خواهید می‌رسید؟ آیا نمی‌دانید که نیازهای شما حقیقتاً چه هستند؟ نویسندگان اثر حاضر، الگوهایی از این دست را «تله‌های زندگی» می‌نامند. یک تله‌ی زندگی، الگویی‌ست که از کودکی آغاز می‌شود و تأثیرات آن در طول زندگی منعکس می‌گردد. آنچه که خانواده‌ها با ما در کودکی انجام می‌دهند، آغازگر این الگو است. الگویی که می‌تواند باعث رنج فراوان هر فردی در بزرگسالی و تمامی مراحل زندگی‌اش شود.
 
روش درمانی «تله‌ی زندگی» که در کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید، توسط جفری یانگ و جانت اس. کلوسکو معرفی می‌شود، با شناساندن تله‌های خاص به شما نشان می‌دهد که دقیقاً چه رابطه‌ای برای شما سالم و مناسب است و از کدام روابط بایستی دوری کنید. انجام چنین کاری اغلب ساده نیست. شاید بارها برای شما پیش آمده باشد که دوستی بداخلاق را بدون اینکه بتوانید کار خاصی انجام دهید تحمل کرده باشید. این امر باعث رنجش همیشگی شما می‌شود؛ اما نمی‌توانید تغییری ایجاد کنید. بنابراین در چنین مواردی تنها خودتان باید به خودتان کمک کنید تا رنج کم‌تری را تحمل کنید.
 
شاید درباره‌ی شخصیت مهرطلب افراطی و وابستگی شدید به دیگران که دکتر کارن هورنای آن را مطرح کرده است، چیزهایی شنیده باشید. چنین شخصیتی در ایران هم زیاد پیدا می‌شود. دکتر محمدجعفر مصفا اعتقاد داشت که بسیاری از ایرانیان، مهرطلب هستند. جفری یانگ و جانت اس. کلوسکو در کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید، مثال بسیار مهمی در این رابطه می‌زند: «کارلتون بیش‌ازحد خود را فدای دیگران می‌کند. او نیازهای دیگران را در اولویت قرار می‌دهد. او همان کسی است که همیشه وقتی دیگران از او می‌پرسند چه می‌خواهی؟ می‌گوید: فرقی ندارد هرچه تو بگویی.» آن‌ها در این کتاب این تله را هم با مخاطبان خود بررسی می‌کنند.
 
رویکرد «تله‌های زندگی» نتیجه‌ی روشی تحت‌عنوان شناخت‌درمانی است که در دهه‌ی 1960 میلادی، توسط دکتر آرون بک ظهور یافت. فرض اولیه‌ی شناخت‌درمانی بر این اصل استوار است که: «روشی که از طریق آن درباره‌ی رخدادهای زندگی‌مان «فکر» می‌کنیم (شناخت)، نشان‌دهنده‌ی «احساس» ما نسبت به آن‌هاست.» همان‌طور که از اسم شناخت‌درمانی مشخص است، این رهیافت از ترکیب «شناخت» و «درمان» ایجاد شده است.
 
 
 
تله‌ی بدگمانی و بدرفتاری، یکی از دیگر تله‌های زندگی است که بارها در زندگی افراد تکرار می‌شود. مردان یا زنانی هستند که با جنس مخالف خود به هیچ عنوان ارتباط نمی‌گیرند و اگر هم ارتباط بگیرند، یک رابطه‌ی کوتاه و فوری برقرار می‌کنند. زنانی که گرفتار این تله هستند، هرگز اجازه نمی‌دهند مردی به آن‌ها نزدیک شود. در این زمینه، مثال جالبی در کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید وجود دارد. نویسندگان این کتاب درباره‌ی زنی به نام مدلین می‌گویند که نمی‌توانست با مردان ارتباط برقرار کند؛ ولی وقتی با شناخت‌درمانی روبه‌رو شد، توانست مشکلات خود را پشت سر بگذارد.
 
یکی از جالب‌ترین بخش‌های کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید، 22 جمله‌ای است که باید به آن‌ها واکنش دهیم تا بتوانیم تله‌‌هایی را که خودمان در آن‌ها گرفتار شده‌ایم، بشناسیم. جفری یانگ و جانت اس. کلوسکو پاسخ به این عبارات و جملات را در طی دو زمان در نظر می‌گیرند: 1. زمان حال و 2. زمان کودکی. توجه داشته باشید که گذشته و حال، هر دو بر روی زندگی فعلی شما و آینده‌تان تأثیر دارند.
 
ترک‌شدن، اولین تله‌ی زندگی است. به‌ترتیب برخی از تله‌های بعدی این‌ها هستند: سوءظن و بدرفتاری، وابستگی، آسیب‌پذیری، کمبود عاطفی، طردشدن از اجتماع، کمبود، شکست، مطیع‌بودن، معیارهای غیرواقع‌بینانه و از این دست موارد. در این میان، کمبود عاطفی یکی از تله‌های جدی و جدید در زندگی معاصر است. کمبود عاطفی همان احساسی است که گمان می‌کنید هرگز به اندازه‌ی کافی عشق و محبت دیگران را دریافت نمی‌کنید. حس می‌کنید که هیچ‌کس حقیقتاً به شما اهمیت نمی‌دهد یا احساس شما را درک نمی‌کند. حتی خود را وابسته به افرادی سرد و بی‌مهر می‌بینید یا اینکه خودتان فردی سرد و بی‌مهر هستید.
 
اگر می‌خواهید بیشتر و دقیق‌تر با 11 تله‌ی زندگی آشنا شوید، کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید، نوشته‌ی جفری یانگ و جانت اس. کلوسکو را با ترجمه‌ی ساره حسینی عطار بخوانید که توسط نشر شمشاد منتشر شده است.
 
نکوداشت‌های کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید
این دو دکتر در کتاب خود، به 11 تله‌ی رایج زندگی حمله می‌کنند. (پابلیشرز ویکلی)
نویسندگان کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید با استفاده از مطالعات موردی، هر کدام از تله‌های زندگی را توصیف می‌کنند، منشأ آن‌ها را در دوران کودکی مورد بحث قرار می‌دهند و پرسش‌نامه‌ای را هم برای ارزیابی خودمان ارائه می‌کنند. (لایبرری ژورنال)
کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید برای چه کسانی مناسب است؟
این کتاب با وجود آنکه در حوزه‌ی روان‌شناسی و شناخت‌درمانی قرار دارد، برای همه‌ی مخاطبان، از پیر تا جوان مناسب است. کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید، برای هر کسی که می‌خواهد زندگی خودش را تغییر دهد مناسب است. شما می‌توانید با خواندن این کتاب در تمام مراحل زندگی پیشرفت کنید.
 
در بخشی از کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید می‌خوانیم
تله‌ی فقدان عاطفه
جِد: سی‌ونه‌ساله. زنان همیشه او را از نظر احساسی ناامید می‌سازند.
 
اولین‌بار که جِد به مطب ما آمد، دو چیز توجه ما را به خود جلب کرد: اول اینکه او بسیار خوش‌پوش و دوم اینکه بسیار سرد بود. آن‌قدر دور و سرد بود که نفوذ در او در روند درمان مشکل شده بود. در همان جلسه‌ی اول علت آمدنش را توضیح داد.
 
از زمانی که تنها یک نوجوان بود، مجموعه‌ای از روابط با زنان را تجربه کرده بود، اما هیچ‌کدام بیشتر از شش ماه دوام نیاورده بودند. الگو همیشه یکسان بود. هر بار رابطه‌ای را آغاز می‌کرد، احساس امید و هیجان می‌کرد. هر بار فکر می‌کرد که این همان زنی است که همیشه در پی او بوده است. با وجود احساس شدیدی که در آغاز رابطه داشت، آن رابطه به شکل ناگزیر و ناامیدکننده‌ای به پایان می‌رسید. جِد از سرخوردگی‌اش به ما گفت:
 
جِد: «حالا همه چیز با اِلین در حال تکرار است. مطمئن بودم که این بار همه چیز فرق خواهد داشت. اوایل همه چیز خیلی خوب بود، اما مثل همیشه کم‌کم احساس بی‌حوصلگی و نارضایتی کردم. او مرا عصبانی می‌کرد.»
 
معالج: کدام کار اِلین تو را عصبانی می‌کرد؟
 
جِد: «هر کاری که می‌کرد. زود به تماس‌هایم پاسخ نمی‌داد، با افراد دیگر در مهمانی‌ها بیش از حد حرف می‌زد، زمان زیادی را در مهمانی‌ها با دوستانش سپری می‌کرد یا هدیه‌ی تولدی که به اندازه‌ی کافی گران باشد به من نمی‌داد، اما مسئله‌ی اساسی این است که او خیلی هیجان‌زده نبود. می‌دانم که دوستم داشت، ولی این کافی نبود. من بیشتر می‌خواستم.»
 
فهرست مطالب کتاب
قدردانی
1. مقدمه‌ای از آرون بِک
2. پیشگفتار
3. تله‌های زندگی
4. شما گرفتار کدام تلۀ زندگی شده‌‌اید؟
5. درکِ تله‌های زندگی
6. تسلیم، فرار و ضد حمله
7. تله‌های زندگی چگونه تغییر می‌کنند؟
8. لطفاً مرا تنها نگذار
9. نمی‌توانم به تو اعتماد کنم
10. هرگز به محبتی که می‌خواهم نمی‌رسم
11. من با دیگران سازگار نمی‌شوم
12. به تنهایی از عهدۀ این کار برنمی آیم
13. به زودی فاجعه رخ می‌دهد
14. من بی ارزش هستم
15. احساس شکست می‌کنم
16. همیشه کارها را به شیوه‌ای که تو می‌خواهی انجام می‌دهم
17. تلۀ زندگی: تعیین معیارهای پرتوقعانه
18. می‌توانم هرآنچه می‌خواهم داشته باشم
19. فلسفۀ تغییر
برچسب ها
آشنایی با روان شناسان
دکتر کیانوش زهراکار
دکترای تخصصی مشاوره
 
عضو هیئت علمی دانشگاه  خوارزمی تهران
 
پژوهشگر برتر منتخب دانشگاه خوارزمی در سال ۱۳۹۲
 
پژوهشگر برتر منتخب استان تهران در سال ۱۳۸۸
 
پژوهشگر برتر منتخب دانشگاه آزاد اسلامشهر در سال ۱۳۸۷
 
پژوهشگر برتر منتخب استان لُرستان در سال ۱۳۸۳
 
دانشجوی برتر منتخب دوره دکتری در سال ۱۳۸۲
 
استاد راهنما و مشاور بیش از 100 پایان نامه تحصیلات تکمیلی
 
 
دکتر امیرهوشنگ مهریار
-سال تولد: 1315 
رتبه علمي: استاد
تحصيلات:  Ph.D ـ روانشناسي ـ لندن ـ (1344) 1965
1. دانشگاه شيراز، شيراز ـ پژوهشي/ آموزشي/ اجرايي ـ رئيس مركز جمعيت‌شناسي، سرپرستي
2. دانشگاه هاروارد، دانشكده پزشكي بوستون ـ پژوهشي ـ Post-Doctoral
3. دانشگاه پنسيلوانيا، فيلادلفيا ـ پژوهشي/ آموزشي ـ استاد مدعو
4. سازمان بهداشت جهاني ـ پژوهشي ـ مشاور علمي
5. مؤسسه عالي پژوهش در برنامه‌ريزي ‌و توسعه تهران ـ پژوهشي/آموزشي/ اجرايي ـ استاد ـ رئيس گروه
 
 دكتر حمزه گنجی
متولد : دوم فروردين‌ماه سال 1321 در هادي‌شهر از بخشهاي شهرستان مرند ب
کارشناسی :رشته زبان فرانسه 1344
کارشناسی ارشد: دانشگاه تهران  رشته علوم تربیتی
دکتری   : 1351  دانشگاه مون پلیه (فرانسه)
 دکتر محمود ساعتچی

1-ليسانس علوم اجتماعي از دانشگاه تهران در سال 1344.
2-ليسانس نظامي از دانشكده پياده نظام ارتش (شيراز) در سال 1345.
3-فوق ليسانس علوم اجتماعي از دانشگاه تهران در سال 1347.
4- دكتراي (Ph.D.) روانشناسي از دانشگاه اله آباد (Allahabad University) هندوستان در سال 1353.
5- طي دوره تخصصي راهبردها، فنون و روش هاي عملي كاربردي روانشناسي در برگزاري دوره هاي آموزش مديريت عالي در كالج هنلي (Henly)، انگلستان (لندن) در سال 1357.
پروفسور سعید شاملو،( بنیان گذار روانشناسی بالینی ایران)
متولد : سال 1308 در ملایر
کارشناسی : دانشگاه جورج واشنگتن
کارشناسی ارشد:  دانشگاه ایالتی واشنگتن
دکتری   :  دانشگاه ایلی نویز در رشته روان نشاسی بالینی 
فوق دکتری  : دانشگاه ایلی نویز در رشته رواندرمانی
 دکتر یوسف کریمی

سال تولد : 1323 
محل تولد : قزوین 
کارشناسی آموزش ابتدائی از دانشگاه ابوریحان بیرونی سابق
کارشناسی ارشد  در رشته روانشناسی تربیتی در سال 1353(1974) از دانشگاه ایالتی بال در ایالت ایندیانا 
دکتری در سال 1356(1977) موفق به اخذ درجه دکتری در رشته روانشناسی تربیتی، از دانشگاه ایالتی فلوریدا
یشان دارای سابقه تدریس در دانشگاه های آمریکا با سمت مربی رتبه اول هستند.
تالیفات : روانشناسی اجتماعی،نگرش و تغییر نگرش و..

دکتر  بهروز بيرشك
 متولد فروردين۱۳۲۷- تهران
فارغ التحصيل دانشگاه ملى
فوق ليسانس روانشناسى مشاوره - ۱۳۵۳ از دانشكده ايلينوى آمريكا
اخذ مدرك دكترى - ۱۳۵۷ از دانشكده ايلينوى
عضو هيأت علمى دانشگاه علوم پزشكى ايران
فعاليت در انستيتو روانپزشكى تهران
راه اندازى بيمارستان روانى حضرت زهرا (س)
دكتر سيمين حسينيان
متولد  : ۱۳۳۱
مرتبه علمي: استادتمام دانشگاه الزهرا
تحصيلات: دكتري
گروه آموزشي:مشاوره
محل تولد: تهران
دكتراي مشاوره ،كاليفرنيا-لس آنجلس آمريكا
كارشناسي ارشد مشاوره، كاليفرنيا-لس آنجلس آمريكا
كارشناسي مشاوره ،؛دانشگاه تهران -ايران
دکترشکوه نوابى نژاد
- متولد ۱۳۲۵
- لیسانس زبان و ادبیات انگلیسى
- فوق لیسانس مشاوره [دانشگاه آمریکایى بیروت]
- اخذ مدرک دکترى [دانشگاه ایالتى نبراسکا] رشته روانشناسى مشاوره
- استاد تمام گروه مشاوره دانشگاه تربیت معلم
- مدیر گروه مشاوره همان دانشگاه 
- عضو هیأت امناى دانشگاه 
زندگینامه بزرگان روان شناسی / مشاور نیوز
دکتر محمود گلزاری
 سال تولد : ۱۳۲۸ 
محل تولد :  شهر سیرجان در استان کرمان 
تحصیلات:
کارشناسی: رشته روان شناسی بالینی، دانشگاه علامه طباطبایی
کارشناسی‌ارشد: رشته روان شناسی بالینی انستیتو روانپزشکی تهران، دانشگاه علوم پزشکی ایران
پایان نامه: ساخت و اعتبار یابی مقیاس افسردگی کودکان (CDS). 
دکتری: روان‌شناسی دانشگاه علامه طباطبایی
معرفی بزرگان روان شناسی و مشاوره / مشاور نیوز

دکتر علی دلاور 
در سال 1320
محل تولد : خرم آباد 
در سال 1358مدرک دکتری خود را در دانشگاه ایالتی فلوریدا در رشته روش‌های تحقیق و آمار اخذ نمودند
 مرتبه علمی : استادی
 تعداد 137 عنوان مقاله در سمینارهای علمی داخلی و خارجی ارائه و تعداد 19 عنوان کتاب نیز ترجمه و تالیف نموده‌اند.
دکتر  علی محمد  نظری
مرتبه علمی:دانشیار( گروه مشاوره و راهنمایی دانشگاه خوارزمی )
آدرس پست الکترونيک:[email protected]
صفحه اينترنت شخصی:http://cvs.khu.ac.ir/fa/nazari.htm
سوابق تحصیلی
دکتری:  مشاوره خانواده
کارشناسی ارشد:مشاوره و راهنمایی 
کارشناسی:مشاوره و راهنمایی 

صاحب كرسي استادي گروه مشاوره و راهنمايي دانشگاه خوارزمی (تربيت معلم سابق )

در سال 1324 در يك خانواده روحاني در شهر مشهد متولد شدم. تحصيلات ابتدايي و متوسطه خود را در زادگاهم به پايان رساندم و در سال 1346 در دانشسراي عالي به تحصيل در رشته مشاوره و راهنمايي مشغول شدم. اولين كتاب خود را در سال 1349 در حالي كه دانشجوي سال سوم دوره كارشناسي بودم با نام مشاوره در چاپ رساندم. در سال 1350 در وزارت آموزش و پرورش با سمت «مشاور راهنمايي تحصيلي» مشغول خدمت شدم. تحصيلات كارشناسي ارشد خود را در رشته مشاوره در سال 1351 در دانشگاه تهران شروع كردم. در سال 1351 1352 با همسرم خانم دكتر ستيلا علاقبند ازدواج كردم. ثمره اين ازدواج سه فرزند با نام‌هاي سعيد، سميه و آزاده است. فرزندانم به ترتيب در رشته‌هاي كامپيوتر، الكترونيك و كامپيوتر تحصيل كرده‌اند.

اطلاعات شخصي:
1- نام و نام خانوادگي: حسن­ پاشا شريفي
2- تاريخ تولد: 1312        
3- محل تولد: سُنقُر (کرمانشاه)
4- گروه آموزشي:روان­شناسي
5- دانشگاه: دانشگاه آزاد اسلامي
6- مرتبة علمي: دانشيار
7- ايميل:[email protected]
سوابق تحصيلي:
1- اخذ مدرک ديپلم از دانشسراي مقدماتي کرمانشاه در سال 1332
2- اخذ ديپلم ششم متوسطه در رشتة ادبيات به صورت داوطلبانه در سال 1334
3- کسب ليسانس علوم تربيتي در دانش­سراي عالي در سال1341 در تهران
4- کسب فوق ليسانس مشاوره و راهنمايي از دانشگاه تربيت معلم تهران در سال 1348
5- دکتراي روان شناسي در دانشگاه علوم و تحقيقات تهران در سال 1368
نظر سنجی
از نظر شما کدام بخش از مطالب سایت مفید و کاربردی تر هستند ؟
نمایش نتایج