مریم کرمی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به فعالیت اورژانس اجتماعی در استان زنجان، اظهار کرد: اورژانس اجتماعی از طریق خط تلفن ۱۲۳، خودروهای خدمات سیار و مراکز مداخله در بحران، به مردم استان خدماترسانی میکند.
وی با بیان اینکه مرکز خط تلفن ۱۲۳ اورژانس اجتماعی در مرکز استان مستقر است و تماس از همه نقاط استان با این خط امکانپذیر است، گفت: مرکز مداخله در بحران و خودروهای خدمات سیار اورژانس اجتماعی در پنج شهرستان زنجان، خدابنده، ابهر، خرمدره و طارم فعال است. سه شهرستان بدون برنامه اورژانس نیز در صورت نیاز از خدمات مراکز شهرستانهای مجاور بهرهمند میشوند.
او بیان کرد: اورژانس اجتماعی در موارد متعددی مانند کودکآزاری، همسرآزاری، سالمندآزاری، معلولآزاری، فرار از خانه، افرادی که دارای افکار خودکشیاند یا اقدام به خودکشی کردهاند، دختران در معرض آسیب، دختران و زنان آسیبدیده اجتماعی و سایر افرادی که در شرایط بحرانی قرار دارند، اقدام به ارائه خدمات مددکاری، روانشناسی، نگهداری، حقوقی و …. میکند.
کرمی با بیان اینکه خدمات اورژانس اجتماعی بهصورت سرپایی و در صورت نیاز با نگهداری موقت ارائه میشود، ادامه داد: شناخت بیشتر مردم از اورژانس اجتماعی به بهزیستی در ارائه خدمات تخصصی و بهموقع کمک میکند و با اعتماد به اورژانس اجتماعی، با انجام مداخلات تخصصی میتوان از آسیبهای بیشتر جلوگیری کرد.
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان زنجان افزود: آمارها نشان میدهد در سالهای اخیر، شناخت مردم از برنامه اورژانس اجتماعی بیشتر شده، اما هنوز هم ضریب نفوذ برنامه اورژانس بین مردم پایین است.