ورود | عضویت

** تمامی کالا و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است **

پایگاه خبری مشاورنیوز

جدیدترین اخبار، مقالات، همایش و کارگاه های مشاوره و روان شناسی در ایران

MOSHAVERNEWS PSYCHOLOGY & ADVISING NEWS

پروانه مطب از طبابت تفکیک شد/ تسهیل شرایط صدور پروانه مشاوره روانشناسی

به گزارش مشاورنیوز به نقل از خبرگزاری ایسنا :

در هشتاد و دومین جلسه هیات مقررات زدایی برای تسهیل اشتغال پزشکان جوان پروانه مطب از طبابت تفکیک و مقرر شد صدور پروانه مشاوره روانشناسی با اصلاح راهنمای پروانه از طریق درگاه ملی مجوزها انجام شود.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام در جلسه هشتاد و دوم هیات مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب ‌و کار که در تاریخ ۱۴۰۳/۰۳/۲۱ برگزارشد، پروانه مطب از طبابت تفکیک شد.

براین اساس هیات با تسهیل اشتغال به طبابت و تفکیک آن از «پروانه تاسیس مطب» مندرج در فهرست مجوزهای مصوب شصت ‌و دومین نشست هیات مقررات‌زدایی به شماره ۸۰/۳۷۹۶۸ مورخ ۱۴۰۱/۰۳/۰۱ موافقت نمود. بدین ترتیب پزشکان و دندانپزشکانی که همه تعهدات قانونی خود را انجام داده‌اند، برای اشتغال به طبابت در مراکز درمانی دولتی و عمومی غیردولتی، نیازی به پروانه تاسیس مطب ندارند.

در اجرای بند ششم مصوبات جلسه نظارت ستادی رییس جمهور شهید از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (مورخ ۱۴۰۱/۰۸/۳۰) دبیرخانه هیات موظف است با همکاری وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی، بسته سیاستی تسهیل اشتغال پزشکان جوان را به‌ویژه در بخش‌های دولتی و عمومی غیردولتی از طریق اصلاح مقررات و آیین‌نامه اجرایی مصوب هیأت وزیران، به جلسه بعدی هیات ارائه کند.

از تاریخ ابلاغ این مصوبه، وزارت بهداشت موظف است وضعیت شهرها از نظر «شاخص جمعیتی» را ماهانه به‌صورت شفاف اعلام کند و کاربرگ استعلام مربوطه را ظرف یک ماه به دبیرخانه هیات ارسال و امکان پاسخ غیرحضوری و برخط به این استعلام را طی سه ماه ایجاد نماید.

همچنین وزارت بهداشت موظف است امکان ارائه خدمت در درمانگاه‌ها و کلینیک‌های ویژه دولتی دانشگاهی و عمومی غیردولتی را برای پزشکان در حال گذراندن تعهد در شهرستان محل تعهد و در خارج از ساعات موظفی مطابق تعرفه‌های مصوب هیات وزیران (طی دو ماه از ابلاغ این مصوبه) ایجاد نماید و گزارش آن را به دبیرخانه هیات ارائه کند.

اصلاح راهنمای دریافت پروانه اشتغال روانشناسی و مشاوره

در هشتاد و دومین جلسه هیات مقررات زدایی مقرر شد تا پروانه مشاوره روانشناسی از طریق درگاه ملی مجوزها صادر شود و راهنمای دریافت این مجوز اصلاح شود.

به منظور اجرای حکم بند (پ) ماده ۱۳ قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت ها (ابلاغی ۱۴۰۳/۰۲/۱۷) پروانه اشتغال روانشناسی از تاریخ ابلاغ این مصوبه از طریق درگاه ملی مجوزها با این تغییر در شرایط، صادر می‌شود. بنا به درخواست سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، شرط آزمون کتبی به شرایط صدور مجوز پروانه اشتغال روانشناسی افزوده می‌شود. همچنین سازمان مکلف است سالانه دو بار این آزمون را برگزار کند. معیار قبولی در این آزمون، کسب حداقل ۶۰ درصد امتیاز میانگین نمرات تراز یک درصد حائزان بالاترین امتیاز می‌باشد.

همچنین شرط تاییدیه سلامت روان از یکی از دارندگان پروانه مشاوره روانشناسی، جز شروط دریافت این مجوز خواهد بود. این دو شرط جایگزین شرط «تاییدیه صلاحیت حرفه‌ای از سه عضو هیات علمی و مدرک دوره توانمندسازی مشاوره و مدرک دوره کارورزی مشاوره روانشناسی» می‌شود. همچنین سازمان نظام روانشناسی و مشاوره مکلف است، سامانه نظارت پسینی که در سال گذشته با همکاری دبیرخانه هیات طراحی نموده را طی یک هفته از ابلاغ این مصوبه عملیاتی نموده و در دسترس عموم قرار دهد تا دارندگان پروانه اشتغال روانشناسی و مشاوره، تحت نظارت کامل قرار گیرند.

 با پیشنهاد سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران مبنی‌بر اصلاح هزینه دریافت «پروانه اشتغال مشاوره روانشناسی» به شرح جدول ذیل موافقت می‌شود:

 

پروانه مطب از طبابت تفکیک شد/ تسهیل شرایط صدور پروانه مشاوره روانشناسی

تصویب کاربرگ پروانه کسب «دفتر حق‌العمل کاری فروش آهن، فولاد و فلزات (غیر بورسی)»

در این جلسه پروانه کسب «دفتر حق‌العمل کاری فروش آهن، فولاد و فلزات (غیربورسی)» متضمن شرایط، مدارک، زمان و هزینه صدور و تمدید آن به‌تصویب رسید (شناسنامه این مجوز ممهور به مهر دبیرخانه هیات جز پیوست لاینفک این مصوبه است) و  دبیرخانه هیات مقررات‌زدایی، مکلف شد تا راهنمای دریافت این مجوز را در درگاه ملی مجوزهای کشور بارگذاری کند و در دسترس عموم قرار دهد و امکان صدور برخط این مجوز را فراهم نماید.

دبیرخانه هیات‌عالی نظارت بر سازمان‌های صنفی کشور نیز مکلف شد، تا درگاه تخصصی برای صدور این مجوز را به درگاه ملی مجوزهای کشور متصل و مجوز مذکور را برای متقاضیان به‌صورت کاملا الکترونیک و از طریق درگاه ملی مجوزها صادر نماید.

تصویب کاربرگ پروانه فعالیت تشکل مردم نهاد

گفتنی است، در هشتادودومین جلسه هیات مقررات زدایی کاربرگ مجوز «فعالیت تشکل مردم نهاد» (برای آن دسته از سازمان‌های مردم نهادی که برای فعالیت‌های خود به حساب تجاری بانکی نیاز دارند)، متضمن شرایط، مدارک، زمان و هزینه صدور و تمدید آن به‌تصویب رسید (شناسنامه این مجوز ممهور به مهر دبیرخانه هیات، جز پیوست لاینفک این مصوبه است).

براین اساس، دبیرخانه هیات مقررات‌زدایی مکلف شد، راهنمای دریافت این مجوز را در درگاه ملی مجوزهای کشور بارگذاری کند و در دسترس عموم قرار دهد و امکان صدور برخط این مجوز را فراهم نماید.

همچنین وزارت کشور مکلف شد، درگاه تخصصی برای صدور این مجوز را به درگاه ملی مجوزهای کشور متصل و مجوز مذکور را برای متقاضیان به‌صورت کاملا الکترونیک و از طریق درگاه ملی مجوزها صادر نماید.

تصویب کاربرگ مجوز فعالیت «شرکت‌های ارایه دهنده خدمات لجستیکی (موسوم به آماد طرف سوم)» از دیگر مصوبات هشتادو دومین جلسه هیات مقررات زدایی بود.

در این جلسه، کاربرگ مجوز «شرکت‌های ارایه دهنده خدمات لجستیکی (موسوم به آماد طرف سوم)» متضمن شرایط، مدارک، زمان و هزینه صدور و تمدید آن به‌تصویب رسید (شناسنامه این مجوز ممهور به مهر دبیرخانه هیات جز پیوست لاینفک این مصوبه است) و دبیرخانه هیأت مقررات‌زدایی، مکلف شد، راهنمای دریافت این مجوز را در درگاه ملی مجوزهای کشور بارگذاری کند و در دسترس عموم قرار دهد و امکان صدور برخط این مجوز را فراهم نماید.

همچنین  وزارت صنعت، معدن و تجارت مکلف شد، درگاه تخصصی برای صدور این مجوز را به درگاه ملی مجوزهای کشور متصل و مجوز مذکور را برای متقاضیان به‌صورت کاملا الکترونیک و از طریق درگاه ملی مجوزها صادر نماید.

تصویب دو کاربرگ پروانه کسب شهربازی و نصب تجهیزات تفریحی

گفتنی است؛ در این جلسه دو کاربرگ پروانه کسب «شهربازی» و «نصب تجهیزات تفریحی» متضمن شرایط، مدارک، زمان و هزینه صدور و تمدید آن به‌تصویب رسید (شناسنامه این دو مجوز ممهور به مهر دبیرخانه هیات جز پیوست لاینفک این مصوبه است). پروانه کسب شهربازی (موضوع این مصوبه)، شامل مصادیقی که قانون خاص و یا مصوبه هیات وزیران دارند ( از جمله پارک‌های آبی مربوط به وزارت ورزش و جوانان، شهربازی در مناطق گردشگری) نمی‌شود.

دبیرخانه هیات مقررات‌زدایی، مکلف شد راهنمای دریافت این مجوزها را در درگاه ملی مجوزهای کشور بارگذاری کند و در دسترس عموم قرار دهد و امکان صدور برخط این مجوز را فراهم نماید.

همچنین دبیرخانه هیات‌عالی نظارت بر سازمان‌های صنفی کشور مکلف شد درگاه تخصصی برای صدور این مجوزها را به درگاه ملی مجوزهای کشور متصل و مجوزهای مذکور را برای متقاضیان به‌صورت کاملا الکترونیک و از طریق درگاه ملی مجوزها صادر نماید.

تصویب کاربرگ «پروانه فعالیت آزمایشگاه همکار موسسه تحقیقات خاک و آب در آنالیز مواد کودی»

گفتنی است؛ شناسنامه مجوز «پروانه فعالیت آزمایشگاه همکار موسسه تحقیقات خاک و آب در آنالیز مواد کودی» متضمن شرایط، مدارک، زمان و هزینه صدور و تمدید آن به‌تصویب رسید (شناسنامه این مجوز ممهور به مهر دبیرخانه هیات جز پیوست لاینفک این مصوبه است) و دبیرخانه هیات مقررات‌زدایی، مکلف شد راهنمای دریافت این مجوز را در درگاه ملی مجوزهای کشور بارگذاری کند و در دسترس عموم قرار دهد و امکان صدور برخط این مجوز را فراهم نماید. همچنین موسسه تحقیقات خاک و آب کشور مکلف شد درگاه تخصصی برای صدور این مجوز را به درگاه ملی مجوزهای کشور متصل و مجوز مذکور را برای متقاضیان به‌صورت کاملا الکترونیک و از طریق درگاه ملی مجوزها صادر نماید.

ادغام مجوزهای آموزشگاه فنی و حرفه‌ای

همچنین در این جلسه با پیشنهاد سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور مبنی‌بر ادغام پروانه تأسیس آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای آزاد که در ۴ نوع الف، ب، ج و د صادر می‌شد (موضوع مصوبات پنجاه و نهمین نشست هیأت به شماره ۸۰/۳۱۶۷۵ مورخ ۱۴۰۱/۰۲/۲۴) موافقت می‌شود.

اصلاح کاربرگ خانه مسافر

در هشتاد و دومین جلسه هیات مقررات زدایی با توجه به مصوبه هیات وزیران مبنی‌بر تاییدمحور شدن مجوز خانه مسافر، کاربرگ دو مجوز «بهره‌برداری شش ماهه خانه مسافر» و «بهره‌برداری سه ساله خانه مسافر» (به شرح پیوست) تصویب شد. احراز برخی از شرایط متقاضی به‌وسیله بازدید نماینده وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای صدور مجوز بهره‌برداری شش ماهه، به تعهد متقاضی تغییر یافت. برای صدور مجوز بهره‌برداری شش ماهه خانه مسافر، بازدید (نظارت پیشینی) نماینده اداره اماکن فراجا الزامی است.

دبیرخانه هیات مکلف شد راهنمای دریافت اصلاح شده این مجوز را در درگاه ملی مجوزهای کشور در دسترس عموم قرار دهد. همچنین  وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مکلف شد درگاه تخصصی برای صدور این دو مجوز را به درگاه ملی مجوزهای کشور متصل و مجوزهای مذکور را برای متقاضیان به‌صورت کاملاً الکترونیک و از طریق درگاه ملی مجوزها صادر نماید.

حذف و ادغام مجوزهای سازمان برنامه و بودجه کشور

با پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور مبنی‌بر حذف مجوز «تأییدیه عدم شمولیت مصادیق مؤسسات و شرکت‌های دولتی موضوع مواد ۳ و ۴ قانون محاسبات عمومی کشور» و ادغام مجوزهای «تأییدیه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بابت مجوزهای ساخت و ساز در حریم و خارج از حریم شهرها» و «تاییدیه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بابت واگذاری اراضی ملی و دولتی برای اجرای طرح‌های اقتصادی» و همچنین افزایش مدت زمان صدور مجوزهای سازمان هواپیمایی کشوری به شرح پیوست موافقت می‌شود.

امکان تخصیص کدکارگاهی برای نیروهای دورکار تولید محتوا

گفتنی است؛ در هشتادو دومین جلسه هیات مقررات زدایی سازمان تامین اجتماعی مکلف شد طی یک ماه پس از ابلاغ این مصوبه، امکان تخصیص کد کارگاهی را به فعالیت نیروهای دورکار تولید محتوا، فضاهای اشتراکی، مشاغل سیار و بی‌کانون، مشاغل خانگی و امثال آن، بر اساس شناسه یکتای صادره درگاه ملی مجوزها و به ازای کدملی فراهم و صادر نماید. بر این اساس، سازمان مذکور مکلف است به کلیه مجوزهای مشاغل خانگی، تحت هر عنوان بدون لحاظ نوع و زمینه فعالیت، کد کارگاهی تخصیص دهد.

اصلاح ضابطه مسئول فنی تولید در واحدهای دامی

در هشتاد و دومین جلسه هیات مقررات زدایی مقرر شد دستورالعمل به‌کارگیری مسئول فنی تولید واحدهای دامپروری و گلخانه، متناسب با میزان ظرفیت آن واحد (با همکاری دبیرخانه هیات)، طی یک ماه تسهیل و نسخه نهایی برای اعمال در درگاه ملی مجوزها به دبیرخانه هیات ارسال ‌شود.

به منظور تسهیل شرایط دامپروری‌ها، دستورالعمل مسئول فنی بهداشتی (دامپزشکی) این واحدها، متناسب با میزان ظرفیت آن واحد (با همکاری دبیرخانه هیأت)، طی یک ماه تسهیل و برای اعمال در درگاه ملی مجوزها به دبیرخانه هیأت ارسال ‌شود.

 
برچسب ها
آشنایی با روان شناسان
دکتر کیانوش زهراکار
دکترای تخصصی مشاوره
 
عضو هیئت علمی دانشگاه  خوارزمی تهران
 
پژوهشگر برتر منتخب دانشگاه خوارزمی در سال ۱۳۹۲
 
پژوهشگر برتر منتخب استان تهران در سال ۱۳۸۸
 
پژوهشگر برتر منتخب دانشگاه آزاد اسلامشهر در سال ۱۳۸۷
 
پژوهشگر برتر منتخب استان لُرستان در سال ۱۳۸۳
 
دانشجوی برتر منتخب دوره دکتری در سال ۱۳۸۲
 
استاد راهنما و مشاور بیش از 100 پایان نامه تحصیلات تکمیلی
 
 
دکتر امیرهوشنگ مهریار
-سال تولد: 1315 
رتبه علمي: استاد
تحصيلات:  Ph.D ـ روانشناسي ـ لندن ـ (1344) 1965
1. دانشگاه شيراز، شيراز ـ پژوهشي/ آموزشي/ اجرايي ـ رئيس مركز جمعيت‌شناسي، سرپرستي
2. دانشگاه هاروارد، دانشكده پزشكي بوستون ـ پژوهشي ـ Post-Doctoral
3. دانشگاه پنسيلوانيا، فيلادلفيا ـ پژوهشي/ آموزشي ـ استاد مدعو
4. سازمان بهداشت جهاني ـ پژوهشي ـ مشاور علمي
5. مؤسسه عالي پژوهش در برنامه‌ريزي ‌و توسعه تهران ـ پژوهشي/آموزشي/ اجرايي ـ استاد ـ رئيس گروه
 
 دكتر حمزه گنجی
متولد : دوم فروردين‌ماه سال 1321 در هادي‌شهر از بخشهاي شهرستان مرند ب
کارشناسی :رشته زبان فرانسه 1344
کارشناسی ارشد: دانشگاه تهران  رشته علوم تربیتی
دکتری   : 1351  دانشگاه مون پلیه (فرانسه)
 دکتر محمود ساعتچی

1-ليسانس علوم اجتماعي از دانشگاه تهران در سال 1344.
2-ليسانس نظامي از دانشكده پياده نظام ارتش (شيراز) در سال 1345.
3-فوق ليسانس علوم اجتماعي از دانشگاه تهران در سال 1347.
4- دكتراي (Ph.D.) روانشناسي از دانشگاه اله آباد (Allahabad University) هندوستان در سال 1353.
5- طي دوره تخصصي راهبردها، فنون و روش هاي عملي كاربردي روانشناسي در برگزاري دوره هاي آموزش مديريت عالي در كالج هنلي (Henly)، انگلستان (لندن) در سال 1357.
پروفسور سعید شاملو،( بنیان گذار روانشناسی بالینی ایران)
متولد : سال 1308 در ملایر
کارشناسی : دانشگاه جورج واشنگتن
کارشناسی ارشد:  دانشگاه ایالتی واشنگتن
دکتری   :  دانشگاه ایلی نویز در رشته روان نشاسی بالینی 
فوق دکتری  : دانشگاه ایلی نویز در رشته رواندرمانی
 دکتر یوسف کریمی

سال تولد : 1323 
محل تولد : قزوین 
کارشناسی آموزش ابتدائی از دانشگاه ابوریحان بیرونی سابق
کارشناسی ارشد  در رشته روانشناسی تربیتی در سال 1353(1974) از دانشگاه ایالتی بال در ایالت ایندیانا 
دکتری در سال 1356(1977) موفق به اخذ درجه دکتری در رشته روانشناسی تربیتی، از دانشگاه ایالتی فلوریدا
یشان دارای سابقه تدریس در دانشگاه های آمریکا با سمت مربی رتبه اول هستند.
تالیفات : روانشناسی اجتماعی،نگرش و تغییر نگرش و..

دکتر  بهروز بيرشك
 متولد فروردين۱۳۲۷- تهران
فارغ التحصيل دانشگاه ملى
فوق ليسانس روانشناسى مشاوره - ۱۳۵۳ از دانشكده ايلينوى آمريكا
اخذ مدرك دكترى - ۱۳۵۷ از دانشكده ايلينوى
عضو هيأت علمى دانشگاه علوم پزشكى ايران
فعاليت در انستيتو روانپزشكى تهران
راه اندازى بيمارستان روانى حضرت زهرا (س)
دكتر سيمين حسينيان
متولد  : ۱۳۳۱
مرتبه علمي: استادتمام دانشگاه الزهرا
تحصيلات: دكتري
گروه آموزشي:مشاوره
محل تولد: تهران
دكتراي مشاوره ،كاليفرنيا-لس آنجلس آمريكا
كارشناسي ارشد مشاوره، كاليفرنيا-لس آنجلس آمريكا
كارشناسي مشاوره ،؛دانشگاه تهران -ايران
دکترشکوه نوابى نژاد
- متولد ۱۳۲۵
- لیسانس زبان و ادبیات انگلیسى
- فوق لیسانس مشاوره [دانشگاه آمریکایى بیروت]
- اخذ مدرک دکترى [دانشگاه ایالتى نبراسکا] رشته روانشناسى مشاوره
- استاد تمام گروه مشاوره دانشگاه تربیت معلم
- مدیر گروه مشاوره همان دانشگاه 
- عضو هیأت امناى دانشگاه 
زندگینامه بزرگان روان شناسی / مشاور نیوز
دکتر محمود گلزاری
 سال تولد : ۱۳۲۸ 
محل تولد :  شهر سیرجان در استان کرمان 
تحصیلات:
کارشناسی: رشته روان شناسی بالینی، دانشگاه علامه طباطبایی
کارشناسی‌ارشد: رشته روان شناسی بالینی انستیتو روانپزشکی تهران، دانشگاه علوم پزشکی ایران
پایان نامه: ساخت و اعتبار یابی مقیاس افسردگی کودکان (CDS). 
دکتری: روان‌شناسی دانشگاه علامه طباطبایی
معرفی بزرگان روان شناسی و مشاوره / مشاور نیوز

دکتر علی دلاور 
در سال 1320
محل تولد : خرم آباد 
در سال 1358مدرک دکتری خود را در دانشگاه ایالتی فلوریدا در رشته روش‌های تحقیق و آمار اخذ نمودند
 مرتبه علمی : استادی
 تعداد 137 عنوان مقاله در سمینارهای علمی داخلی و خارجی ارائه و تعداد 19 عنوان کتاب نیز ترجمه و تالیف نموده‌اند.
دکتر  علی محمد  نظری
مرتبه علمی:دانشیار( گروه مشاوره و راهنمایی دانشگاه خوارزمی )
آدرس پست الکترونيک:[email protected]
صفحه اينترنت شخصی:http://cvs.khu.ac.ir/fa/nazari.htm
سوابق تحصیلی
دکتری:  مشاوره خانواده
کارشناسی ارشد:مشاوره و راهنمایی 
کارشناسی:مشاوره و راهنمایی 

صاحب كرسي استادي گروه مشاوره و راهنمايي دانشگاه خوارزمی (تربيت معلم سابق )

در سال 1324 در يك خانواده روحاني در شهر مشهد متولد شدم. تحصيلات ابتدايي و متوسطه خود را در زادگاهم به پايان رساندم و در سال 1346 در دانشسراي عالي به تحصيل در رشته مشاوره و راهنمايي مشغول شدم. اولين كتاب خود را در سال 1349 در حالي كه دانشجوي سال سوم دوره كارشناسي بودم با نام مشاوره در چاپ رساندم. در سال 1350 در وزارت آموزش و پرورش با سمت «مشاور راهنمايي تحصيلي» مشغول خدمت شدم. تحصيلات كارشناسي ارشد خود را در رشته مشاوره در سال 1351 در دانشگاه تهران شروع كردم. در سال 1351 1352 با همسرم خانم دكتر ستيلا علاقبند ازدواج كردم. ثمره اين ازدواج سه فرزند با نام‌هاي سعيد، سميه و آزاده است. فرزندانم به ترتيب در رشته‌هاي كامپيوتر، الكترونيك و كامپيوتر تحصيل كرده‌اند.

اطلاعات شخصي:
1- نام و نام خانوادگي: حسن­ پاشا شريفي
2- تاريخ تولد: 1312        
3- محل تولد: سُنقُر (کرمانشاه)
4- گروه آموزشي:روان­شناسي
5- دانشگاه: دانشگاه آزاد اسلامي
6- مرتبة علمي: دانشيار
7- ايميل:[email protected]
سوابق تحصيلي:
1- اخذ مدرک ديپلم از دانشسراي مقدماتي کرمانشاه در سال 1332
2- اخذ ديپلم ششم متوسطه در رشتة ادبيات به صورت داوطلبانه در سال 1334
3- کسب ليسانس علوم تربيتي در دانش­سراي عالي در سال1341 در تهران
4- کسب فوق ليسانس مشاوره و راهنمايي از دانشگاه تربيت معلم تهران در سال 1348
5- دکتراي روان شناسي در دانشگاه علوم و تحقيقات تهران در سال 1368
نظر سنجی
از نظر شما کدام بخش از مطالب سایت مفید و کاربردی تر هستند ؟
نمایش نتایج