رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: به دنبال پایهگذاری برای ایجاد 13 مرکز روانشناسی در فرهنگسراهای سطح شهر هستیم و به دنبال این هستیم که فرهنگسراها را از این طریق به پایگاه ثابتی برای توزیع شبکه خدمت به مردم تبدیل شود.
همایش روانشناسی و مشاوره با حضور فاطمه سلیمی، رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، دکتر حاتمی، رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران و جمعی از مسئولان، استادان علم مشاوره و روانشناسی در سالن «تالار شهر» برگزار شد.
سلیمی در این همایش با بیان اینکه سلامت انسان فقط به خصوصیات جسمی و فیزیکی وی منحصر نیست، بلکه آسیبهای روانی، فرهنگی و معنوی جامعه نیز بسیار حائز اهمیت است، اظهارکرد: سلامت روان افراد، بخش عمدهای از سلامت یک جامعه را تشکیل میدهد؛ مشاوره به انسان پختگی اجتماعی میدهد و میتوانیم مانع خیلی از حوادث شویم.
وی با بیان اینکه حضور روانشناس حوزه خانواده در سطح جامعه بسیار اثرگذار بوده و حس و حال خود ایجاد میکند، گفت: امروزه اگر به خانوادهها در برابر تهدیدات اجتماعی آگاهی و راهکار ندهیم، دچار مشکل میشوند و این مشکل و آسیب به تمام جامعه سرایت میکند.
رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس رسیدن به این سلامت را با اتکاء به پیشگیری فراتر از درمان، ممکن دانست و تصریح کرد: وظیفه اصلی روانشناسان، پیشگیری، آموزش و کسب مهارت های لازم است و لازمه این امر نیز حمایت بیشتر مسئولین است.
سلیمی با بیان اینکه در تعامل با مردم، شاهد 3 مطالبه اصلی از سوی آنها بودهایم که «مشاوره» یکی از آنهاست، افزود: این نیاز در تمام نقاط شهر اعم از مناطق برخوردار و کمبرخوردار ملموس است.
وی از پایهگذاری برای 13 مرکز روانشناسی در فرهنگسراهای سطح شهر خبرداد و گفت: به دنبال این هستیم که فرهنگسراها را از این طریق به پایگاه ثابتی برای توزیع شبکه خدمت به مردم تبدیل شود.
رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس تصریح کرد: آنچه مسلم بوده این است که باید توسعه مراکز مشاوره را داشته باشیم و از ظرفیت نهادهای ذیربط در این مسیر بهره بگیریم.