
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، پیش از ظهر امروز علی اصغر فانی در همایش یک روزه بهداشت روان که با شعار «ارائه خدمات مشاوره ای مناسب و معنا بخشی به زندگی دانش آموزان» در ساختمان شهید رجایی برگزار شد؛ با تبریک هفته بهداشت روان به تمامی مشاورین مدارس اظهار کرد: ضرورت طراحی و تشکیل نظام جامع مشاوره بسیار مهم است و در سال جاری آموزش وپرورش در قالب اجرای بندهای سند تحول به آن می پردازد.
وی یکی از مشکلات نظام آموزشی را «هدایت تحصیلی دانش آموزان» مطرح کرد و افزود؛ استعداد دانش آموزان نیاز و علائق جامعه از مواردی است که می تواند در هدایت تحصیلی مؤثر باشد و کار مشاور زمانی نمودپیدا می کند که بتواند این عوامل را در یک راستا قرار دهد.
فانی تصریح کرد: بحث هدایت تحصیلی دانش آموزان فقط مختص کشور ما نیست؛ بلکه در بسیاری از کشورهای دیگر این معضل وجود دارد و مشاورین باید در این خصوص متناسب با سیاست های جامعه راه کارهای مناسبی را ارائه دهد.
وزیر آموزش وپرورش رشد متوازن رشته های تحصیلی را از نقش های ویژه مشاوره عنوان کرد وادامه داد؛
دراین خصوص باید نظام هدایت تحصیلی متناسب با اهداف وسیاست های کلان تدوین شود تا مشاورین بتواند در کنار تقویت انگیزه در میان دانش آموزان روحیه نشاط و شادابی را در مدارس ایجاد کند.
وی بهسازی نیروی انسانی را از اولویت های جدی آموزش وپرورش برشمرد و گفت: مشاورین مدارس از مشمولین این طرح می باشد که باید تلاش کنیم با تقویت علمی آنان شاهد رشد متوازن رشته های تحصیلی و ایجاد انگیزه در بین دانش آموزان باشیم.
