به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش به نقل از معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، ابوالقاسم عیسی مراد گفت: حدود 17 تا 18 هزار نفر مشاور داریم و اولویت اصلی کار آن ها تخصص در مشاوره های روانشناختی با داشتن تحصیلات تکمیلی است. اما گاهی بر حسب ضرورت از افرادی که در علوم تربیتی درس خوانده اند، استفاده می کنیم.
وی بیان کرد: امیدواریم بتوانیم با توجه به سند تحول بنیادین و همچنین به دست آوردن این موفقیت که هر مدرسه یک مشاوره متخصص و آماده به کار داشته باشد، مشکلی در زمینه کمبود نیرو احساس نشود.
عیسی مراد با اشاره به اینکه اگر قرار باشد یک نظام جامع مشاوره و هدایت اتفاق بیافتد نسبتا مشاور کم داریم، گفت: با وجود این کمبود برای هر 12 دانش آموز یک ساعت مشاوره دوره متوسطه اول و ابتدایی مشکلات زیادی داریم.
وی افزود: در این صورت از رابطین مشاور و معلمان آموزش داده شده استفاده می کنیم تا در حوزه ابتدایی بتوانند منویات مشاوره را محقق کنند.
مدیر کل مشاوره و امور تربیتی وزارت آموزش و پرورش در ارتباط با ارائه برنامه بکارگیری نیروهای جدید در حوزه مشاوره افزود: جذب نیروی جدید بستگی به مجوز و ردیف استخدامی دارد و آن را مجلس تعیین و بودجه برایش تعریف می کند. بر اساس آن آزمون و مصاحبه گرفته می شود، اولویت ما برای بهره گیری مشاور در سال تحصیلی جدید، داشتن تحصیلات تکمیلی خواهد بود.